Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi lenne a célszerű megoldás...

Mi lenne a célszerű megoldás a helyzetemre?

Figyelt kérdés

Én voltam az a kecskeméti srác, aki előbb tett fel egy szüzesség elvételi kérdést, de sajnos törölve lett.

Ha már itt nem kereshetek segítő kezet, mégis hol keresgéljek, akinél nem kell tartanom fatális beégéstől? A bulikba járkáló szexéhes csajok egyből leszűrik, hogy mi a helyzet, és faképnél hagynának, szóval ez nem célszerű megoldás.

Prostira se szeretnék költeni, ha esetleg ingyen is megoldható.

2012. febr. 18. 23:51
 1/9 anonim válasza:
ember: tudod mi az, hogy ÖNBIZALOM??? szerintem a net térhódítása előtt senkinek nem volt ilyen baja, és tudod miért? mert kockulás helyett csajoztak ;) persze először nehéz, mint minden kezdet, de majd belejössz, vesztenivalód nincs!
2012. febr. 18. 23:53
 2/9 anonim válasza:

"fatális beégéstől"

tényleg ez az ok?

vegyél guminőt, gyakoroljatok, aztán már nem leszel szűz.

v hátha ad önbizalmat v én nem naon értem de hátha........

2012. febr. 18. 23:57
 3/9 A kérdező kommentje:
A net térhódítása lehetővé tette azt is, hogy különféle ideálok alakuljanak ki, és a 20 feletti szűz fickó sajnos nem tartozik ezek közé. Na nem mintha feltétlenül a média befolyásolna mindenkit, hiszen eleve szokatlan dolog az, ha valakinek 20 év felett nő be a feje lágya szex terén. Bár meríthetnék kellő önbizalmat valahogy... :)
2012. febr. 18. 23:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem örülnék annak, ha szóbeszéd módjára terjedne az, hogy ,,xy" személy egy vesztes szüzike. Már így is elterjedt egy bizonyos körben, szóval nem kellene több csoport szemében is szánalmas senkinek tűnnöm. :)
2012. febr. 19. 00:02
 5/9 anonim válasza:
tegyél jó magasról mások véleményére! ne letörjön, inkább motiváljon, hogy te csak azért is megmutatod nekik!
2012. febr. 19. 00:05
 6/9 anonim ***** válasza:

akár hiszed akár nem, sok csaj értékeli ezt

nekem is van pasi ismerősöm aki 22 éves korában szexelt először

én amúgy örülnék az újdonsült barátomnak nagyon is ha ez kiderülne róla :)

2012. febr. 19. 00:09
 7/9 A kérdező kommentje:

De mégis hogy, ha senki nem ad esélyt a bizonyításra? :D

Rámnéznek, és egyből egy vesztest látnak, vagyis sorra elküld mindenki.

2012. febr. 19. 00:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Jó ég, ha sokan megbecsülnének ezért, máris akadnának jelentkezők a horgomra. :D
2012. febr. 19. 00:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy feljebb is írta valaki önbizalom, nagyon sok múlik rajta
2012. febr. 19. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!