Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van ez? Mi rá a megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ez? Mi rá a megoldás?

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok. Máshogy látom a dolgokat mint a korombeliek.. vagy mint más ember. Valamiért állandóan egy furcsa érzés van bennem. ami nagyon rossz.. kikészülök tőle. Olyan mintha a szivem körül lenne valami nagyon nagyon rossz érzés.. mintha szorongatna.... nem tudom megfogalmazni.. most is ezt érzem.. olyan mintha belül sírnék. sokszor hallom is. halkan.... nem tudom elképzelni hogy mi lehet a baj....... nagyon röviden írtam re.. egyelőre erre szeretnék választ kapni, hogy mi lehet ez. Hamarosan kiteszek mégegyet.. abba részletesebben írok le pár dolgot. válaszokat előre köszönöm.

2014. jún. 8. 21:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem tudom miért van, de egy pszichológus biztos tudna neked segíteni
2014. jún. 8. 21:26
 2/14 anonim ***** válasza:
sportolsz valamit? mert ha nem akkor kéne, hogy lekössön és kiadd a feszültséget vagy menj el pszichológushoz mert sokkal könnyebb beszélgetni olyan emberel, akit nem nagyon ismersz személyesen..
2014. jún. 8. 21:26
 3/14 Zoé970 ***** válasza:
Nem lehet,hogy ez valamelyest depresszió? Mikor érzed leginkább?
2014. jún. 8. 21:27
 4/14 anonim válasza:
nem ebbe a kategóriába kellett volna írnod a kérdésed,de ezek alapján feltétlen menj el orvoshoz.először mond el a szüleidnek és ők majd segítenek ezzel. pszichológust javasolnám feltétlen =/
2014. jún. 8. 21:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez valami pszichés betegség. 100%, hogy történt valami drasztikus dolog az életedben, másképp nem alakulhatott volna ki, senki sem születik lelki betegként. Azt kéne leírnod, hogy van-e valami abnormális dolog a családban, vagy történt-e valami ilyen. Valamint jó lenne felkeresni egy pszichológust.
2014. jún. 8. 21:33
 6/14 anonim ***** válasza:
A sport is nagyon sokat segítene. Akár heti 3x1 óra kocogás, biciklizés.
2014. jún. 8. 21:33
 7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. szüleimnek nem szeretném elmondani. apa külföldön dolgozik, anyát pedig pár hete műtötték. nem akarok ezzel még több problémát csinálni. neves válaszolónak; nagyon sokszor. néha beugrik egy olyan hogy szerelmet akarok.. egy lányt akivel beszélgethetek őszintén és szerethetem. és ő is engem. esténként amikor emlékszem h mit álmodtam akkor sokszor van az hogy beszélgetek egy 13-14 éves barna hajú lánnyal. aztán megcsókolom. és felébredek. van még sok más furcsa álmom is. de azokat nem szeretném közzétenni. Hogyha viszont tényleg nincs más esély vagy megoldás akkor Jász-Nagykun-Szolnok megyében tudtok pszichológust? És hogy mondjam el a szüleimnek?
2014. jún. 8. 21:36
 8/14 Költőnő? ***** válasza:
milyen a kapcsolatod a háziorvosoddal?
2014. jún. 8. 21:39
 9/14 anonim ***** válasza:

nem olyan szörnyű dolog a pszichológus, menj el hozzá nyugodtan tét nélkül.

a barátaid most többet segíthetnek, mint a szüleid. ne úgy kezeld a nyomasztó érzésed, mint egy szörnyű titkot, amit valahogy felszínre kell hozni. biztos vagyok benne, hogy a szüleidnek is van abban része, hogy rosszul érzed magad. hiszen ha bízol bennük és melletted vannak, akkor minden könnyebb, és ezt se kell nagyon fogalmazgatni. akkor meg tudod beszélni velük.

legjobb tudásom szerint azt mondhatom neked, hogy csinálj minél többféle dolgot. sétálj új környékeken, menj valami klubba-hobbiszakkörbe, moziba. szerezz új élményeket. úgy könnyebb gondolkodni.

és most használd a kapcsolataidat, ha vannak, akikre érzelmileg támaszkodhatsz (te is mellettük állnál ilyen helyzetben, nem?). a bizalom meg a megbeszélés tud segíteni. a sport is valamennyit, de csak egy a sok közül.

hallgass különféle zenéket véletlenszerűen, a youtube elnavigál mindenfele. csak ülj fel a hullámokra, és hajrá. használd ki a nyári napot, vizet.

és mindeközben nem kell mosolygós arcot magadra erőltetned, ha nincs olyan kedved! csak figyelj, hogy mi történik.

2014. jún. 8. 21:53
 10/14 anonim ***** válasza:
az érzés ani szorongat az maga az ismeretlen, ilyen pl a halál. Nem tudjuk mi jön ezután és ez idegesít. Az álmok egy olyan embert formáznak meg aki tökéletesen megért téged és minden kérdésre választ ad neked. Néz mélyen magadba, a leljedbe és idővel túl leszel rajta.
2014. jún. 8. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!