Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van ez? Mi rá a megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ez? Mi rá a megoldás?

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok. Máshogy látom a dolgokat mint a korombeliek.. vagy mint más ember. Valamiért állandóan egy furcsa érzés van bennem. ami nagyon rossz.. kikészülök tőle. Olyan mintha a szivem körül lenne valami nagyon nagyon rossz érzés.. mintha szorongatna.... nem tudom megfogalmazni.. most is ezt érzem.. olyan mintha belül sírnék. sokszor hallom is. halkan.... nem tudom elképzelni hogy mi lehet a baj....... nagyon röviden írtam re.. egyelőre erre szeretnék választ kapni, hogy mi lehet ez. Hamarosan kiteszek mégegyet.. abba részletesebben írok le pár dolgot. válaszokat előre köszönöm.

2014. jún. 8. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
az érzés ani szorongat az maga az ismeretlen, ilyen pl a halál. Nem tudjuk mi jön ezután és ez idegesít. Az álmok egy olyan embert formáznak meg aki tökéletesen megért téged és minden kérdésre választ ad neked. Néz mélyen magadba, a lelkedbe és idővel túl leszel rajta.
2014. jún. 8. 23:17
 12/14 anonim ***** válasza:
bocs h kétszer írtam ki, behalt a telóm
2014. jún. 8. 23:18
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Sajnos nicns ilyen barátom.. első osztálytól 6. év végéig csak piszkáltak. (elég durván sokszor..) 7. év előtt nyáron sikerült fogyni. Azóta már okésak a dolgok bent. De volt egy olyan dolog 5-6 évvel ezelőtt, ami nagyon megviselt. megváltoztatta az életemet. azóta mintha valahogy minden más lenne és máshogy működne. Sajnálom nem tudom megfogalmazni... azt sem tudom mi lehet a baj.. és most nem a pontokon van a hangsúly..
2014. jún. 9. 07:34
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok. egy ideje elmúltak ezek a dolgok úgy, hogy szinte észre se vettem. de most megint jönnek újra. nem tudom mi lehet. szinte ugyanaz amit leírtam a kérdésbe. de mégis valamiben eltér. hogyha tudtok valami megoldást újra azt megköszönném.

\

amiket leírtam a kérdésbe ugyan azok a gondok. meg még jó pár más dolog. mostanság kiráz sokszor a hideg. és minden ok nélkül elkezdek könnyezni és rossz kedvem lesz. már tényleg nem tudom mit tegyek. nagyon rossz. leírni se tudom mennyire... ezt is csak azért írtam ki újra és emeltem ki mert megint előjött.. és most rosszabb... válaszokat köszönöm előre.

2014. szept. 7. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!