Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek semmit a szexnél? MI lehet a háttérben és mi lehet rá a megoldás?
17 éves lány vagyok és a barátommal már jó pár hónapja együtt vagyunk. És valami oknál fogva nem érzek semmit. Sem rosszat,sem jót. Nem szedek fogamzásgátlót.
Lehet a probléma okozója pszichéseredetű? Esetleg kiskori trauma vagy zűrös családi háttér? VAgy Bármi más?
Önkielégíteni szoktál-e? Ha nem, itt az ideje elkezdeni, mert amíg a saját testedet nem ismered, és nem tudod, mi a jó, addig nem fog működni a szex sem. Valamint meg kell tanulnod ellazulni. Az is lehet a gond, hogy valami miatt gátlásos vagy még.
Kiskori trauma is lehet ennek a hátterében, de ehhez nyilván az kell, hogy legyen ilyen traumád. Akár szexuális abúzus, akár csak annyi, hogy beléd nevelték, hogy a szex bűn, vagy rossz, vagy ilyesmi.
Fogalmam sincs. Igazából már ki koromtól fogva valahogy viszolyogtam a témától és most is, kivéve ha a barátommal vagyok. ÉS ilyenkor "lelkileg " is vágyom rá. De valamiért érzéketlen vagyok.
Pár évvel ezelőtt hallottam anyámat meg az akkori barátját szeretkezni és akkor az számomra nagyon nagy sokk volt és akkor anyámat teljes szinten elítéltem és sokáig nem tudtam ránézni sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!