Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen megoldás van a jelenleg...

Milyen megoldás van a jelenlegi helyzetemre? (Bővebben lent!)

Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem tudom mihez kezdjek, megrekedtem egy szinten (194.000 Ft nettó) és nem akarnak előléptetni, vagy emelést adni, pedig már van szakmai tapasztalatom, egyszerűen nem tudok előbbre jutni az életben. Szinte mindenki akit ismerek, már előbbre tart, pedig van aki csak egy koszos szakmunkás, nekem diplomával értelmiségiként miért nem sikerül? Hiába kérem a munkáltatómat, mindig csak azt mondja, hogy így tovább és majd beszélünk róla. Ötletem sincs hogyan tudnék többet keresni.
2021. ápr. 13. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Másik munkahelyen.
2021. ápr. 13. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen helyen (kozszfera, versenyszfera) dolgozol, és mi a szakmad? Versenyképes? Továbbá kis város, falu, vagy főváros?
2021. ápr. 13. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1-esnek igaza van. Rendes béremelést általában csak akkor lehet elérni, ha elmész máshová dolgozni.
2021. ápr. 13. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Atmesz mashova
2021. ápr. 13. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
felmondasz. ez nagyon alacsony amúgy. konkrétan egy kubikus többet kap
2021. ápr. 13. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A felmondás az egyetlen megoldás. Ezért kérdeztem tőle amiket kérdeztem... Hogy erre mennyire van lehetősége. 2.voltam.
2021. ápr. 13. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
otthagyni őket
2021. ápr. 13. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!