Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen ? Külföldön élünk. Párom szeretne összeköltözni, innen el máshová, albérletbe. Én meg gyűjteni szeretnék önerőre és venni egy lakást, itt külföldön, de szintén nem a környéken. Erre mi lehet a megoldás?
Kulfoldon nem szerencsés ingatlant venni mert nem fix a munka.
Ha mashol talalsz masik allást meg adhatod el.
Mi baja a mostani alberleteddel kerdezo? Kicsi kettotoknek, nem lehet oda bejenteni? Ha mindkettotoknek kozel van jo munka, en abban maradnek. Ha nem, akkor a jobb fizetesu tars munkahelyehez kozel vennek ki albit.
2. Te ezt honnan vetted? :D Gondolom nem magyar ceg kikuldeteseben vannak.
Nemetorszagban is lehet ugyanugy munkat talalni, mint Mo.-n. Ja bocs, nemetben meg konnyebb is, es nem apropenzert. Ha mar meg van a ház, kifizetve, akkor meg tok mindegy, hanyszor cserelgetnek utana munkahelyet.
Tavasszal szeretne költözni. Nem most. Közelebb a határhoz. Én is kb. jövőre gyűjtök össze annyit ,hogy tudjak lakást venni. Itt egyelőre a jelenlegi munkám miatt maradok, ami végre éves állás és nem vendéglátás.
Én se szeretnék éveket itt maradni ,mert ez egy télies hely és hideg , nem szeretem. Ő se szereti a telet.
Ide nem szeretne költözni szerintem ,mert autózni kell a munkába járáshoz neki és télen elég kinlódás. Én meg pont itt helyben találtam ezt a munkát, ami egyelőre nekem megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!