Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hölgyek ti mit tennètek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek ti mit tennètek, ha a párotok nem akarna összeköltözni veletek, ès nem keres megoldásokat?

Figyelt kérdés
Felnőtt emberek vagyunk,tehát nem tinik.A párom szüleivel èl,ès nem támogatják,hogy odaköltözzek az egyik lányommal,aki az èn háztartásomban èl,de ő sem akar velem albèrletbe menni.A szülei fèltik tőlem,hogy esetleg kihasználnám őt.

#Összeköltözès
2020. máj. 3. 12:54
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%
Azért nem költözik össze veled, mert fontosabb számára a szülei véleménye? Hagynám ezt a kapcsolatot a francba.
2020. máj. 3. 12:57
 2/28 anonim ***** válasza:
89%

Szépen elbúcsúznék tőle.

A pasid nem felnőtt, ha a szülei engedélye kell még a csajozáshoz is. Minek neked még egy gyerek?

Miért nem él veled a másik lányod is? Nem sok jóra utal, lehet, hogy okkal nem kedvelnek a szülei.

Nem illetek össze. Hagyd menni.

2020. máj. 3. 12:58
 3/28 anonim ***** válasza:
86%

Az évekig különélősdit nem tartom kapcsolatnak. Szóval vagy leszünk az én olvasatomban is egy pár vagy lezárjuk.

Amúgy párom anyja ugyanígy reagált rám, annak ellenére, hogy nincs gyerekem. Mikor azt mondtam, hogy a fiának(!) legyen tulajdonrésze abban a lakásban, aminek a felújításába pénzt akar invesztálni (oda terveztünk először költözni, mert a nagymamája óta üresen állt), le lettem hozományvadászozva. Röhögtem egy jót, aztán rá fél évre vettem egy lakást és úgy elhúztunk, hogy azóta sem beszéltem azzal a pitsával.

2020. máj. 3. 13:02
 4/28 anonim ***** válasza:
58%

A párod nem akar albérletre költeni. Nem írtad, konkrétan hány évesek vagytok, de ha 30 alatt, akkor van benne ráció, hogy inkább gyűjt lakásra, mint másnak adja oda azt a pénzt.

Azt sem írtad, mióta vagytok együtt.

2020. máj. 3. 13:08
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nem akar költözni. Ha akarna, akkor költözne és nem a szüleire hivatkozna.
2020. máj. 3. 13:08
 6/28 anonim ***** válasza:
12%
Tipik hülye női felfogás... költözzünk albérletbe... csodás.
2020. máj. 3. 13:11
 7/28 anonim ***** válasza:
84%
El kell tőle búcsúzni. Felnőtt harmincas férfi a szüleinél kotlik, az nem vált le mama szoknyájáról. Neked kell még egy gyerek a háztartásba?
2020. máj. 3. 13:16
 8/28 anonim ***** válasza:
13%
#6 és a pasi fizesse.. csak ez véletlenül kimaradt a leírásból.
2020. máj. 3. 13:21
 9/28 anonim ***** válasza:
92%
Ha a szülei véleménye fontosabb, mint te magad, akkor kár ezt a kapcsolatot erőltetni. Így ez kb. arra jó, hogy elűzzed az unalmát. Ő nem tervez veled komolyan ezekből az adatokból kiindulva. Ha a helyedben lennék (nekem 2 gyerekem van), szakítanék és keresnék olyat, aki lát velem közös jövőt.
2020. máj. 3. 13:22
 10/28 anonim ***** válasza:
15%
#8 jajj hogy felejthettem el... tényleg.
2020. máj. 3. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!