Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ti mit tennètek, ha a párotok nem akarna összeköltözni veletek, ès nem keres megoldásokat?
Szépen elbúcsúznék tőle.
A pasid nem felnőtt, ha a szülei engedélye kell még a csajozáshoz is. Minek neked még egy gyerek?
Miért nem él veled a másik lányod is? Nem sok jóra utal, lehet, hogy okkal nem kedvelnek a szülei.
Nem illetek össze. Hagyd menni.
Az évekig különélősdit nem tartom kapcsolatnak. Szóval vagy leszünk az én olvasatomban is egy pár vagy lezárjuk.
Amúgy párom anyja ugyanígy reagált rám, annak ellenére, hogy nincs gyerekem. Mikor azt mondtam, hogy a fiának(!) legyen tulajdonrésze abban a lakásban, aminek a felújításába pénzt akar invesztálni (oda terveztünk először költözni, mert a nagymamája óta üresen állt), le lettem hozományvadászozva. Röhögtem egy jót, aztán rá fél évre vettem egy lakást és úgy elhúztunk, hogy azóta sem beszéltem azzal a pitsával.
A párod nem akar albérletre költeni. Nem írtad, konkrétan hány évesek vagytok, de ha 30 alatt, akkor van benne ráció, hogy inkább gyűjt lakásra, mint másnak adja oda azt a pénzt.
Azt sem írtad, mióta vagytok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!