Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Horkol. Mi erre a megoldás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horkol. Mi erre a megoldás? Nem bírom

Figyelt kérdés
Füldugóval is hallom. Ha előbb alszok el is felébredek. Másik szoba nem opció. Orvoshoz nem megy, nem akarvele csinálni semmit, sőt beszélni se hajlandó erről. Én nem tudok aludni és ettől kivagyok. Tud ettől egy kapcsolat tönkre menni?
2021. jún. 21. 00:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
Mindehogy horkol vagy csak bizonyos pózokban? A férjem csak akkor horkol ha hanyatt fekszik. Nincs mit tenni, ilyenkor felébresztem, oldalra fordul és utána már csend van.
2021. jún. 21. 00:43
 2/29 A kérdező kommentje:
Mindenhogy. Felvettem már hanganyagot, de elbagatelizálja. Szeretném alvás klinikára küldeni, azt mondja ő nem fog egy géppel aludni. Sajnos gőzöm sincs a megoldásakról. Eddig egy orrcsipeszt próbált, eredménytelenül.
2021. jún. 21. 00:49
 3/29 anonim ***** válasza:
42%
Undorito . Az en elettarsam is ilyen. Ha vegre elmoltozunk,soha tobbet nem alszok vele.
2021. jún. 21. 01:01
 4/29 Ypszilon1980 ***** válasza:
71%
Sosem értettem, hogy ilyen ember hogy nem képes gondolkozni.
2021. jún. 21. 01:11
 5/29 anonim ***** válasza:
79%

Férjem is. Én már a váláson is gondolkoztam. Éjszakánként csak az az egy lebeg a szemem előtt, hogy végre újra nyugodtan, ne stresszelve hogy már megint nem tudok aludni tőle induljak neki az éjszakának. Komolyan mondom, ilyenkor valóban nem érdekelne még a válás sem, csak végre nyugodtan tudjak aludni újra. Borzasztó belegondolni, hogy életem hátralévő évtizedeit így kell leélnem. Ő is horkol mostmár bárhogy fekszik. Ha felbökdösöm, kb. egy pillanatra ébred fel míg elfordul. Tehát még időm sincs elaludni kihasználva a csendet. Meg éjszakánként van, hogy többször felébredek rá. Sokszor mikor már többedjére szólok neki, átvonul a nappaliba a kanapéra. Szeretnénk nagyobb lakást, (hangszigetelt falakkal ajtókkal :D) de sajnos nem nagy esély van rá anyagilag, hogy összejön. Van, hogy csukott ajtón keresztül is hallom.

Bocs, hogy ennyit írtam, de annyira kivagyok tőle, nem tudom milyen hosszan tudnám még mondani és mondani...

Egyébként ő orrtapaszt szokott felragasztani, az van hogy valamennyit segít.

De ha nem horkol, akkor is szuszog, hörög, sípol, nyekereg...valami hangot mindig ad ki.

2021. jún. 21. 01:35
 6/29 anonim ***** válasza:
93%
Emiatt alszunk külön, minden jobb azóta. A házasságunk első 3 évében kifejezetten keveset szexeltünk, egy csomót veszekedtünk, mert irgalmatlan fáradtak voltunk. Azóta külön alszunk és minden jobb. Mivel tudunk pihenni, több és jobb a szex, kevésbé vagyunk ingerültek, ráadásul meg tudjuk azt csinálni, hogy egyikünk figyel a gyerekekre, a másik pedig el tud vonulni és sokáig aludni, ha szükséges egy kis extra pihi. Az eltérő hőmérsékletigényről már nem is beszélve.
2021. jún. 21. 01:47
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó a horkolás, puffogás, hörgés amit éjszaka rendez a férjem. Napi 4 óránál többet nem aludtam amíg nem ment külön szobába. Persze mindig én voltam a hibás hogy felkeltem, vagy durván keltem fel, orvoshoz meg nem akar menni. Sokat veszekedtünk. Én a fáradtságtól kivoltam, főleg kisbaba mellett. Ott tartottunk, hogy a bökdösésre nem reagált már, csak ha ráztam erőből. Kiköltözött a nappaliba. Most legalább tudok aludni, neki kicsit kényelmetlen a kanapé, emiatt panaszkodik, de ez van. Magára csukja az ajtót, így csak kicsit hallom néha. Nincs más megoldás szerintem nektek sem, csak a külön alvás.
2021. jún. 21. 02:34
 8/29 anonim ***** válasza:
26%

Engem csak az zavar, hogy felek, ki ne maradjon a legzese. Ha nem ideges vagy ivott veletlenul, azt az alapzajt megszoktam. Ha kiveteles, akkor ebresztgetem, kerem, hogy forduljon meg.

Nalunk konnyu lenne a kulon alvas. De ahol nincs masik szoba, ott passz.

2021. jún. 21. 03:33
 9/29 anonim ***** válasza:
66%

Szánalmas a párod.

Te ettől nem fogsz nyugodtan aludni, de ő igen...

2021. jún. 21. 04:14
 10/29 anonim ***** válasza:
90%
Milyen kapcsolat az, ahol az egyik fél ennyire telibesz@rja a másik fél, igényeit? Az alvás nem luxus, hanem alapszükséglet. Kialvatlanul, idegesen, fáradtan akarsz leélni egy életet, csak azért hogy vele lehess? A krónikus kialvatlanságra rámehet az egészséged. Folyamatosan rossz lesz a kedved és persze te leszel a hibás, mert nem vagy elég fitt és jókedvű.
2021. jún. 21. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!