Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Horkol. Mi erre a megoldás? Nem bírom
Férjem is. Én már a váláson is gondolkoztam. Éjszakánként csak az az egy lebeg a szemem előtt, hogy végre újra nyugodtan, ne stresszelve hogy már megint nem tudok aludni tőle induljak neki az éjszakának. Komolyan mondom, ilyenkor valóban nem érdekelne még a válás sem, csak végre nyugodtan tudjak aludni újra. Borzasztó belegondolni, hogy életem hátralévő évtizedeit így kell leélnem. Ő is horkol mostmár bárhogy fekszik. Ha felbökdösöm, kb. egy pillanatra ébred fel míg elfordul. Tehát még időm sincs elaludni kihasználva a csendet. Meg éjszakánként van, hogy többször felébredek rá. Sokszor mikor már többedjére szólok neki, átvonul a nappaliba a kanapéra. Szeretnénk nagyobb lakást, (hangszigetelt falakkal ajtókkal :D) de sajnos nem nagy esély van rá anyagilag, hogy összejön. Van, hogy csukott ajtón keresztül is hallom.
Bocs, hogy ennyit írtam, de annyira kivagyok tőle, nem tudom milyen hosszan tudnám még mondani és mondani...
Egyébként ő orrtapaszt szokott felragasztani, az van hogy valamennyit segít.
De ha nem horkol, akkor is szuszog, hörög, sípol, nyekereg...valami hangot mindig ad ki.
Engem csak az zavar, hogy felek, ki ne maradjon a legzese. Ha nem ideges vagy ivott veletlenul, azt az alapzajt megszoktam. Ha kiveteles, akkor ebresztgetem, kerem, hogy forduljon meg.
Nalunk konnyu lenne a kulon alvas. De ahol nincs masik szoba, ott passz.
Szánalmas a párod.
Te ettől nem fogsz nyugodtan aludni, de ő igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!