Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Horkol. Mi erre a megoldás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horkol. Mi erre a megoldás? Nem bírom

Figyelt kérdés
Füldugóval is hallom. Ha előbb alszok el is felébredek. Másik szoba nem opció. Orvoshoz nem megy, nem akarvele csinálni semmit, sőt beszélni se hajlandó erről. Én nem tudok aludni és ettől kivagyok. Tud ettől egy kapcsolat tönkre menni?
2021. jún. 21. 00:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
Ezzel nem csinálsz semmit, ha ő nem akarja. Majd leszel annyira kialvatlan, hogy kivágod. Gondolom, másban is fantasztikus a problémákhoz való hozzáállása.
2021. jún. 21. 07:09
 12/29 anonim ***** válasza:
61%
orvos
2021. jún. 21. 07:22
 13/29 anonim ***** válasza:
59%
Válás!
2021. jún. 21. 07:26
 14/29 anonim ***** válasza:
10%

1.: Aludj, ne hallgatózz!

2.: A jó házasság titka a külön hálószoba. Aludni, szexelni, netezni, olvasni, külön a legjobb.

2021. jún. 21. 09:05
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
A horkolástól nem feltétlenül, de attól, hogy az egyik felet egy kicsit sem érdekli a másik, attól igen. Sőt, valószínűleg már tönkre is ment, hiszen ez csak egy tünete az alap problémának, miszerint semmi közötök egymáshoz. A férjemnek alvási aphnoéja van, mikor ez kiderült (szóltam neki, hogy horkol), másnap elment a patikába, vett erre való garat sprayt, majd időpontot kért fül-orr gégészhez és szomnológus szakorvoshoz. Mert van annyira intelligens, hogy tudja, ez egészségi probléma jele, ami további betegségeket okozhat, és vagyok neki annyira fontos, hogy figyelembe vette, hogy én ettől nem tudtam aludni.
2021. jún. 21. 09:23
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

A 2.-ban vannak érdekes pontok :D Netezni miért nem mindegy? A szexet meg már meg sem említem vajon hogy került bele :D

2021. jún. 21. 09:39
 17/29 anonim ***** válasza:
31%

Azoktól kérdezem, akik azt mondják, nekik bevált a külön szobában alvás:

Ti nem tartottatok az elhidegüléstől? Nem is volt, hogy elindult a kapcsolatotok ebbe az irányba?

Mert mi is gondolkoztunk már, hogy teljesen külön kellene aludni, nem éjszaka cuccolni. De én nagyon félek, hogy idővel az elhidegülés lenne az eredménye. Olyan furcsa belegondolni, hogy reggel a konyhában/nappaliban/bárhol találkozunk, és érdeklődünk a másiktól, hogy telt az éjszakája, hogy aludt...mint a lakótársak.

2021. jún. 21. 09:44
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
6. vagyok, 28 éve vagyunk házasok, a mai napig érvényes, amit írtam. Sokkal több és jobb energiánk van egymáshoz, mert nyugodtan alszunk. 😊
2021. jún. 21. 09:55
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el a külön szoba a megoldás.

Anyukamek ugyanígy vannak, együtt vannak 30 éve lassan, mindent megpróbáltak hogy ne horkoljon többezres többtízezres kutyuk csodaszerek, de semmi nem vált be hosszabb távon csak a külön szoba. Mindenkinek pihentetőbb kényelmesebb.

2021. jún. 21. 10:03
 20/29 anonim ***** válasza:
58%
Simit probaltad? Nálunk bejon
2021. jún. 21. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!