Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Horkol. Mi erre a megoldás? Nem bírom
Inkabb elvalnal, mint hogy kulon szobat szervezz?
Mi is gyakran alszunk kulon, es tokjo reggel ujra talalkozni olyankor (a fetni kommentelonek).
Természetesen előbb a külön szobával próbálkozok ha lesz rá lehetőség. Csak tartok tőle, hogy az már egyenes út lesz a elhidegüléshez-váláshoz.
Nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek egyformán fontos a közös alvás, hogy érezze maga mellett a párját.
Ez ugyan olyan, hogy van akinek nem kapcsolat a kapcsolat rendszeres szex nélkül, másnak meg többet jelent az érzelmi rész, az a lényeg, hogy az rendben legyen.
mi kulon szobaban alszunk.
en horkolok.
Én ha nem lenne opció a külön szoba bizony már elváltam volna. Elnézést, hogy szeretnék nyugodtan aludni és nem félóránként felébredni rá.
Plusz a párod egy tahó, akit totál nem érdekel a problémád.
Nekem apám olyan, hogy amíg otthon laktam, 2 ajtón keresztül is tökéletesen hallottam. Ordító tv-vel "aludtam". Hót fáradt voltam mindig, éjjelente ébren voltam amikor felriadtam hogy még mindig megy a tv. Vagy már adasszünet lett. Ráztam a lábát mérgemben de semmi. Olyan idegbe jöttem amikor meghallottam egy hörtyögést má, hogy felrobbantam agyilag. Néha hajnalban számítógépeztem hogy ne halljam. Vagy lementem a kazán házba aludni a székre. Hát nagy alvások voltak....
Férjem is horkol, -gat... Hörtyög. De még nem olyan vészes. De mondtam neki, ha apám szintjéhez közelít, leszarom de én másik szobába megyek vagy ha lenne 2 szintes ház másik szintre. Vagy nem érdekel de elmegy orvoshoz de én ezt nem fogom csinálni. Azt szoktam mondani: ha én nem alszok, te sem fogsz!
Orrtapasz esetleg, de ki kellene vizsgáltatnia...
Az én párom is horkolt. Amúgy is nehezen alszok el, de tőle szinte csak 1-2 órákat tudtam aludni. Ha meglöktem, horkolt tovább. Volt hogy bele is rúgtam, szinte leesett az ágyról de akkor is aludt nyugodtan, sőt, még hangosabban horkolt. Sokat veszekedtem vele, mert ezt nem bírtam. A munkahelyemen is bealudtam, még pisilés közben is volt hogy elaludtam, olyan fáradt voltam.
Megszorongattam a nyakát vagy két este, utána beleegyezett hogy elmegy dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!