Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha csak kenyelembol vagyunk együtt a parunkal atol még lehet az egy jó kapcsolat?
Elettarsammal együtt élünk 4 éve van egy 2 éves kislányunk de már nem szeretjük egymást és nem jó együtt élni sokat veszekszünk.
Asszonyom nem dolgozik nincs hova menjen nemtudja magát fenntartani
Családjára nem számíthat szakmája nincs iskolája is alig.
Nekem meg szükségem van rá a gyereknevelésben mindenkep házimunka területén szintén jó ha ott van.
6 hónapja majdnem szetmentunk hazaköltözött szüleihez de ők nagyon nagyon szegény körülmények között élnek egy víz nélküli viskoban dolgozni nem szeretnek
Pár hétig külön voltunk a gyerek maradt nálam . aztán idővel visszaköltözött anyja is.
Azotta újra együtt vagyunk a szexuális életünk nagyon jó az igazából jobb mint valaha intenzív és sok,
De úgy más már nem maradt
Asszonyom is azt mondta nekem múltkor testileg szeret de együtt élni utál velem
Szóval konkrétan kölcsönös kenyelembol vagyunk együtt
Asszonyomnak pénz és szex kell
Nekem házimunka gyereknevelés és szex.
Szerintetek ez így működhet hosszútávon is?
Az a csed, ami 100% és ráadásul nem vonnak belőle SZJA-t, az csak fél év. Utána GYED 2 éves korig, de azt nem tudom, mennyire emelték esetleg, nekem utoljára 87e körül volt, az nem egy összeg.
Anyagiak a kisebbik baj. Minek kéne oda még egy gyerek...? Szülők üvöltöznek, verik egymást, félrejárnak. Erre minek kéne még gyerek...? Nem elég egyet tönkretenni?
Fél év után kaptam a maximalis gyedet 2 éves koráig kb 140 e volt havonta
De mostmár ebből nem vonnak nyugdíjat és biztosítást szóval ez több.
Nem akarunk amúgy csak mint írtam simán osszejohet úgy is és én mint múltkor most se akarnám elvetetni
Amúgy az hogy erőszakot lát az ember nem gondolom hogy megviselte az évezredek alatt az embereket amikor még 30 40 éve is ha rossz volt a gyerek elvertek
Csak most divat ez a birka békesség
Atol mert lát erőszakot legalább tudja majd mit csináljon ha őt is erőszak éri nemcsak al lefagyva mint aki sosem látott ilyesmit.
Simán összejöhet úgy is - ha nem húzod ki időben. Emberéletekkel játszotok, de ti tudjátok.
A szemtelen gyereket elverték. Hálaisten egyre kevésbé divat. Az sajnos még mindig divat, hogy az ösztönlény szülők dulakodásának szemtanúi, pedig semmi rosszat nem tettek.
Minden gyerek megérdemelné, hogy birka békességben nőjön fel és akkor valóban nem ugyanolyan agresszív ösztönlénnyé cseperedne, mint a szülei.
Csak ez a nyugati birka szemlélet veszélyes mert nemfogja tudni magát megvédeni
az élet még nem habos torta de ettől még O lehet boldog
Talán az emberek nem voltak boldogok régen vagy nagyon régen?
HÁtha az ő párja majd nem ilyen lesz... normális családban nem ütik egymást.
Nem voltak boldogok régen. Nem volt más választásuk.
Az erőszak csak az utolsó eszköz a palettán ha tényleg semmi más nem működik az fog,
Mikor olyan hiszti és rinyalas kiabálás becsületsértés megy kénytelen az ember rendet csapni
De hogy huzol határokat valakinek aki egész nap a telefonját nyomkodja nem takarít nem csinál semmit és ha szólni mersz érte nagy pofaval visszadumal miközben minden tiszta sz.r a lakásban te meg dolgozni voltál és ez fogad.
Kezdetben ez volt aztán mikor csak leuvoltottem a fejét aztán már bántottam is akor megtanult valamilyen normát csinálni
Mostmár valamilyen szinten csinálja a hazimunkat is persze közelébe nem ér egy normális női tisztaság mércének de már legalább csinál valamit.
Meg mikor veszeledtunk aztán nekem dobja a gyerek játékát de olyan béna hogy majdnem kitörte az ablakot tél közepén
Ott majdnem kinyirtam csillagokat láttam és kb habzott a szám mint egy pitbulnak
Nekem is néha elborult a gyógyszerem de általában van rá okom
Maradjatok örökké együtt...
Szegény gyerek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!