Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ha csak kenyelembo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha csak kenyelembol vagyunk együtt a parunkal atol még lehet az egy jó kapcsolat?

Figyelt kérdés

Elettarsammal együtt élünk 4 éve van egy 2 éves kislányunk de már nem szeretjük egymást és nem jó együtt élni sokat veszekszünk.

Asszonyom nem dolgozik nincs hova menjen nemtudja magát fenntartani

Családjára nem számíthat szakmája nincs iskolája is alig.

Nekem meg szükségem van rá a gyereknevelésben mindenkep házimunka területén szintén jó ha ott van.

6 hónapja majdnem szetmentunk hazaköltözött szüleihez de ők nagyon nagyon szegény körülmények között élnek egy víz nélküli viskoban dolgozni nem szeretnek

Pár hétig külön voltunk a gyerek maradt nálam . aztán idővel visszaköltözött anyja is.

Azotta újra együtt vagyunk a szexuális életünk nagyon jó az igazából jobb mint valaha intenzív és sok,

De úgy más már nem maradt

Asszonyom is azt mondta nekem múltkor testileg szeret de együtt élni utál velem

Szóval konkrétan kölcsönös kenyelembol vagyunk együtt

Asszonyomnak pénz és szex kell

Nekem házimunka gyereknevelés és szex.

Szerintetek ez így működhet hosszútávon is?

2021. júl. 4. 15:47
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

Múltkor mikor szetmentunk volt neki valaki de nem jött össze neki se a szex nemvolt neki jó vele se fuvarozni nem vitte sehova

Konkrétan műköröm smink fuvar és utazásának a költséget is tőlem kérte

Nyilván mit kértem cserébe? Xd

Aztán mivel a gyereket is látogatta kb minden hétköznap velem volt hétvégén palikazott

Közben enis voltam másokkal szóval igen egy nyitott fura egy kapcsolat volt

Aztán abbahagytuk ezt a mindenki kufircol mindenkivel dolgot O szakított a palival én meg csak vele vagyok most szexuálisan.

Azotta olyan jó a szex mert ő is enis rájöttem hogy csak vele olyan jó.

Már ismerjük nagyon egymás testét.

2021. júl. 5. 07:22
 12/51 anonim ***** válasza:

"műköröm smink fuvar és utazásának a költséget is tőlem kérte" ha a másik hapsi nem fizette, akkor majd te, szexért cserébe.

Komoly, szép kapcsolat.

2021. júl. 5. 13:48
 13/51 A kérdező kommentje:

Nem mert figyu senkihez nemtudsz szerintem úgy odamenni hogy"bocsi akor mostmár hogy egyet talizunk fizesd mindenem és lass el mert apám egy csóró ingyenelo magam meg nemtudom ellátni"

Nekem más mert nekem gyerekem van tőle nyilván eltartom

Palijanak nem is mondta meg hogy hol lakik.

A végén megmar mondom hétköznap velem is aludt hétvégén meg ment hazudgalni hogy ő a szüleinel lakik.

Alitolag szerete a pasijat de orgazmusa nemvolt vele 2 hónap alatt 1 se

velem alkalmanként több is volt

Szóval igazából a szex és a pénzügyi szükség miatt visszajött hozzám.azotta megvagyunk úgy ahogy néha veszekszünk uvoltozunk néha verekedunk is de amúgy megvagyunk csak ez már nem szerelem

2021. júl. 5. 17:11
 14/51 anonim ***** válasza:
100%

Egy lakótársi kapcsolatnak épp jó.

Kíváncsi vagyok, ki kef.l előbb félre ;)

2021. júl. 5. 17:14
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
"néha veszekszünk uvoltozunk néha verekedunk is de amúgy megvagyunk" Ezt bántalmazó kapcsolatnak hívják, és nagyon egészségtelen. Ezt akarod megtanítani a gyerekednek? Egy életre megnyomorítjátok!
2021. júl. 5. 17:17
 16/51 A kérdező kommentje:

Igen egesegtelen és igazából én se értem jól magam sokszor benne és párom se de mind a kettonknek szüksége van a másikra mert külön meg pokolibb lenne

És a gyereknek.is jobb hogy a szüleivel él mégha szülei nem is boldogok így, csak elvannak,tulelnek egymás mellett.

2021. júl. 5. 17:28
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, de soha senkihez nem mentem még oda, hogy figyu fizesd a benzinemet meg a körmömet, cserébe lesz*plak. Se élettárshoz, se idegenhez. Valamiért...
2021. júl. 6. 08:50
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Mert önzőek vagytok a végtelenségig. Te a p*na, ő a pénz miatt.

Nem lenne külön pokolibb csak nem lenne kézenfekvő, hogy itt a lóvé, ott a puna, win-win.

A gyereknek egyáltalán nem jobb ha az üvöltözős, verekedős kihasználós szüleivel él mint csendben, nyugiban egy csonka családban.

2021. júl. 6. 08:52
 19/51 A kérdező kommentje:

Jó igazából elvagyunk elmegyünk kettesben is ide oda néha mikor anyukamek vigyáznak a gyerekre barátaival is elmegyünk valahova stb

Meg O azért féltékeny mikor múltkor beszélgettem valakivel cheten abol is nagy botrányt csinált pedig találkozás ilyesmi nem volt.

Enis néha megnézem az O telefonját

Bízni nem igazán bízunk már egymásba de védjük ami a miénke

Én nemcsak a szex miatt ragaszkodom azért hozzá egy 2 és fél éves gyereket nem egyszerű ellátni nincs hozzá kezugyesegem se türelmem

Múltkor kénytelen voltam egy darabig anyám segítségével ellatam most is ellatnam csak abban nincs köszönet hogy kb 24 oraban szidok mindenkit aki él és mozog.

O meg nemtudja hova vinni tőle a gyamhivatal el is vinné olyan gáz a szituáció.

Meg egy néha bántalmazó rossz kapcsolat is jobb mint a totális összeomlás

2021. júl. 6. 10:37
 20/51 anonim ***** válasza:

Totális összeomlás neked, mert nem tudod a gyereket ellátni meg nem tudod felügyelni az anyját és nincs puna.

A gyereknek a bántalmazó rossz kapcsolat a legrosszabb. Csak te a szexigényeddel, asszony a pénz iránti igényével pont ezzel nem foglalkoztok.

2021. júl. 6. 13:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!