Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos ideje együtt vagyunk, és ma azt mondta a párom, hogy egy jó kapcsolat olyan mint egy üzlet. A szerelmet tényleg üzletként kell kezelni?
eleve amatőr vagy,ha egy nő kijelentéseit te szó szerint veszed.
erre az a jó válasz,hogy-igazad van szerelmem...adok egy 500ast ha behozod nekem a sört a hűtőből.és ha bugyi nélkül hozod be akkor nagyobb borravalóra is számíthatsz.-
erre lehetne azt-
-ismersz ilyen helyeket?mesélj még!-
de a lényege nem ez,hanem az,hogy ő fog belemenni a te témádba,vagyis elveszed a kontrollt és feledésbe taszítod az ő témáját.
Okosabb lenne töle megkérdezni, hogy ezt hogy érti.
Nekem az volt az elsö gondolatom, hogy ez annyit jelent, hogy mindketten adtok is a kapcsolatba valamit meg kaptok is a másiktól (és NEM anyagiakra gondolok).
De - ahogy írtam - ezt töle kérdezd meg, mert mindenki más csak találgatni tud.
Attól függ, hogy érti.
Ezt lehet pozitív értelemben is, meg negatívként is érteni. Tőle kéne megkérdezni, hogy fejtse ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!