Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megéri vele együtt maradnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri vele együtt maradnom?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsán érzem magam. Azt hiszem szeretem a párom, megértem őt, sokat lelkizünk. A szex okés,bár nem a legjobb. Ő volt nekem az első viszont. Azt hittem örökké szerelmes leszek belé. Egyszer megcsaltam,nagyon meg is bántam,haragudott ugyan, de megbocsátott. Akkor ismét beleszerettem. Most fölényben érzem magam. Nem akartam érte feláldozni a fiatalságom, most is van szeretőm, és nem bánom. A párom pedig azt hiszem igazán szeret, feleségül akar venni, a gyerekei anyjának akar engem. Együtt élünk, de soha semmit nem kell fizetnem. Tudom,hogy mellette tökéletes életem lenne, amíg nem volt barátom mindig pont ilyenre vágytam, mégis, most hogy megtaláltam, úgy érzem levetkőzöm lassan minden erkölcsi gátlásomat. 2 éve járunk, ő 30, én 20 vagyok. Maradjak mellette vagy engedjem el?

2017. jún. 28. 18:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Maradek lagy gerinceddel es retkes pi-csaddal inkabb neked kene odakusznod a laba ele, elmondani, es hagyni, hogy eldontse, hogy akar-e egy ilyen moralis csod ingyen k-urvat a gyermekei anyjanak... tudom, hogy erre a magadfajta onzo lyuk keptelen mert erre pont nem viszi nedvesedese, de na... hatha.
2017. jún. 28. 18:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el!

Ha úgy érzed, hogy "feláldozod a fiatalságod" azzal, hogy együtt vagy egy olyan férfival, aki a tenyerén hordoz, akkor nincs egymás mellett keresnivalótok.

A szeretőd úgyse fogod örökké eltitkolni. Egyszer óriási bukta lesz.

Jobb most kiszállni ebből.

2017. jún. 28. 18:19
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha ez a kérdés nem puszta provokáció,akkor ez a férfi jobbat érdemel nálad!Te az a típus vagy,aki parfümtől az éttermen át a wellness-hétvégéig mindent a pi..ája alá kap,mégsem tudja jó dolgában,mit csináljon.Sajnos mindig a te fajtád jár jól...Ez a szánalmas.
2017. jún. 28. 18:29
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Hát komoly pàrod van!Csak egy a bibi ha kiderül hogy szeretőt tartasz akkor csalódni fog benned !Ő már benne van a korban hogy gyereket vàllaljon te meg ezzel a viselkedéssel csak rabolod az idejét !Ha ugy érzed csak te veszíthetsz ezzel a kapcsokattal akkor lépj le ne sokat agyalj ezen!Fiatal vagy még nem vagy lekésve még semmiről sem!
2017. jún. 28. 18:31
 5/14 Költőnő? ***** válasza:
88%
Pfejj
2017. jún. 28. 19:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyértelmű, hogy nem lenne szabad együtt maradnotok. Sok az a 10 év köztetek ebben a korban. Valahol érthető, hogy te még "élni" akarsz 20 évesen és nem családot alapítani. Ez így van rendjén. A párod viszont nem azt érdemli amit teszel vele. Engedd el! Mindketten jobban jártok.

40F

2017. jún. 28. 20:13
 7/14 A kérdező kommentje:
De nagyon szeretnék egy kisbabát. Érte feladnám a szeretőmet is
2017. jún. 28. 20:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
kamu
2017. jún. 28. 20:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg, hogy te is hogy fogalmazol. Szeretnél egy kisbabát. Nem őt szereted, csak kell egy "sugar daddy", aki felcsinál és eltart.

Tartok tőle, hogy hiába dobod most a szeretődet, rövid időn belül újra félre fogsz kefélni. Valóban jobbat érdemel nálad. Az ő érdekében hagyd el! De légy őszinte, akkor könnyebben el fog engedni!

2017. jún. 28. 20:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez kamu csak a nepet akarod hergelni
2017. jún. 28. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!