Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem vagyok jó az ágyban és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok jó az ágyban és ezért minden lány dobott, szemétség együtt maradnom egy olyan nővel, aki szeret és ezért nem fog dobni?

Figyelt kérdés

Szerelmes belém, én viszont nem. Viszont az érzelmek miatt Ő egyelőre nem rótta fel nekem, hogy nem vagyok túl jó az ágyban, habár nyilván tudja, mivel lefeküdtünk. Azt mondta Ő szeretne a kedvemben járni, és hogy nekem jó legyen...ez nem hangzott túl jól, mert bennem amúgy meglenne a szándék, hogy kielégítsem a nőket, csak hát egyszerűen béna vagyok. Igazából senki nem gondol bele abba, hogy milyen egy olyan srácnak, aki nem születik őstehetséggel az ágyban. A nők szemében csak az olyan férfi férfi, aki jó az ágyban és a többi nem is létezik...állandóan jött a kiábrándulás, ha lefeküdtem velük, hiába rajongtak értem a randizási fázisban. Úgy éreztem bármit tehetek, minden pozitív cselekvésem eltűnik a semmiben, ha nem jó a szex. A végén már azt éreztem csak a szex a lényeg, semmi más. Erre jött Ő, szeret és nem (egyelőre) nem érdekli, hogy bénázom, habár igyekszem gyakorolni és tanulni.

Kihasználom Őt ha vele maradok az én helyzetemben? Más esélyt nem látok mert akkor magányos lennék mindig

2013. jún. 12. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne esetleg jobb törekedni arra,hogy jobb legyél az ágyban ?
2013. jún. 12. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha már ez a nő szeret és úgyis kihasználod, akkor miért nem tanulsz meg szexelni vele? Ha elmondanád neki h hogyan vélekedsz a szexuális teljesítményedről és szeretnéd hogy jobb lenne biztos segítene.

Különben miért gondolod, hogy béna vagy? Mi nem megy?

2013. jún. 12. 12:32
 3/10 A kérdező kommentje:
hát ja, de ehhez idő kell, a legtöbb lány meg nem ad időt a gyakorlásra, összeszokásra, hanem már első alkalommal azonnal jó szexet várnak
2013. jún. 12. 12:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Az a szemétség, hogy nem szereted viszont ennek ellenére vele vagy.
2013. jún. 12. 12:34
 5/10 A kérdező kommentje:

eléggé görcsölök, izgulok, teljesítménykényszerem van

lelankad amint betenném neki...ezért max kamagrával tudok jó merevedést elérni, viszont még úgy is sokszor nehezen találok be mert úgy izgulok

számomra a szex inkább trauma, mint valami brutális vizsga vagy nem tudom

csak azokat a részeket élvezem, ha engem elégítenek ki, pl. szájjal

az aktus részét ha tehetném inkább kihagynám

2013. jún. 12. 12:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lány ad lehetőséget, legyél ezért nagyon hálás neki. Még az is lehet, hogy közben beleszeretsz.
2013. jún. 12. 12:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Szexualpszichologust javaslom, mert ez csak rosszabb lesz.
2013. jún. 12. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne arra használd a nőt, hogy megtanítson szexelni, mert a végén nagyon fog fájni neki, amikor dobod. Ha vele is akarsz maradni az már más, de ha nem, akkor ne hülyítsd.
2013. jún. 12. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
szemétség, ha együtt maradsz vele csak ezért... nem elég, hogy kihasználod (ha nincs ló, jó a szamár is), de elnéznéd azt is, hogy hónapokig, akár évekig még egy jót se szexelhessen.. hagyd ott, had találjon egy olyan embert, aki tényleg szereti.. amúgy meg mit gondoltál, ha már azoknál a lányoknál se tudtál teljesíteni, akikhez vonzódtál, netán szerelmes s voltál, akkor hogy sikerülhetne egy olyannál, akihez nem??
2013. jún. 12. 12:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem az . Ő veled akar leni te is vele.

Most azon fikózol hogy szemétség e akor neked se semleges.

Két ember soha nem érzi ugyan azt a másik iránt.

Nem használod ki anyagilag nem csalod meg kol érzed vele magad akor nem az .

Ha dobnád mindketőtőknek csak rosz lene.

Az se lene szemétség ha kőzbe pjat szeretnél akinél nics esélyed az érzelmeidről nem te dőntesz sok pár érzelmek nélkül van együt sok csaj meg csak pénzért.

2013. jún. 12. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!