Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok akik már együtt éltek ( nem albérletben)! Ti hitelből vettetek lakást vagy megvolt rá a pénzetek? Esetleg örököltétek a házat?
Elég régóta dolgozom, úgyhogy vettem.
Örökölni nem örököltem semmt.
Elsősorban Budapesten szálltak el az ingatlan árak, de itt is csak kb 4 éve. Én nézegettem lakásokat annó 6-7 millió forintért, garzon vagy másfél szobás. Most ugyanez 17nél kezdődik, de inkább 20 millió. Nem nehéz kiszámolni, hogy aki annó összespórolt egy pici lakásra valót (márpedig most 27 évesen van 3 millió forintom, tehát korábban se lehetett ez olyan nehéz) , azoknak most brutális haszonnal érdemes eladni a lakásukat. 17-20 millió forintnyi önerővel, meg újabb hitellel pedig tudnak venni házat.
Azok szopták meg, mint pl én, akik anno még tanultak és nem tudtak belevágni, most meg már kb baxhatod, mert mire összegyűjtöd az önerőt az okádék fos garzonodhoz, amire fel veszed a 20 éves hiteled, már mindjárt 50 éves vagy és egyszerűbb család nélkül megdögleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!