Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta együtt lakunk a barátnőmmel ha menstruál olyan hisztiket levág mindenért h már nem bírom nem tudom mit csináljak. Miért ilyen? Hogy lehet neki megmondani h fejezze ezt be? 23f
Ügyesen ráfogja a menstruációra. Alapvetően érzékenyebb akkor az ember, tény, de nem pl. én ne szakítom le senki fejét mondvacsinált hülyeségekkel, amik amúgy máskor sem jutnak eszembe.
A helyedben ultimátumot adnék neki, hogy vagy befejezi ezt, mert nem adsz rá okot, vagy mehet ahová tetszik-
Nagyon sokan azt mondják, hogyha menstruál...érdekes, mert nálam nem akkor jön elő, hanem 1 héttel előtte. Akkor sokkal érzékenyebb vagyok, ami annyit jelent, hogy apróságokkal is meg lehet könnyne bántani, de amikor megjön, akkor semmi ilyen gondom nincs.
A boltos sztori már durva azért. Feltéve, ha 10 percre van és te 1 óra múlva jöttél haza. Viccet félretéve próbálj meg vele erről beszélni.
22/L
Én is ilyen vagyok, és mondjatok akármit, igenis a PMS néha kikészíti az embert...a barátnődnek valószínűleg alapból is vannak ilyen gondolatai, csak tudja h hülyeség és nem igaz, hát békénhagy. Amikor meg jön a menzesz, akkor meg nem tudja kontrollálni magát se, a gondolatait sem...aztán idegroncs és neked esik.
Én a barátomnak megmondtam ha idegbeteg vagyok a menzesz miatt, adjon egy puszit, öleljen meg és legyen nagyon türelmes, majd meghálálom. Ez beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!