Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta együtt lakunk a barátnőmmel ha menstruál olyan hisztiket levág mindenért h már nem bírom nem tudom mit csináljak. Miért ilyen? Hogy lehet neki megmondani h fejezze ezt be? 23f
Figyelt kérdés
Ilyenkor féltékenykedik is nagyon mindenkire. Ha boltbol hazaerek mar kotekedik h sokaig voltam biztos csajoztam.2018. márc. 24. 11:25
11/12 anonim válasza:
NEKED hogy lehetne 23 éves korodra megmondani, hogy a menstruáció ezernyi testi-lelki kínnal járó dolog, beleértve az érzelmi instabilitást is. Szeresd jobban, ennyi.
12/12 anonim válasza:
Én is hülye vagyok előtte. Ilyenkor már a gyerekeim is csak legyintenek. Komolyan fel tudnék néha robbanni. Talán ahhoz tudnám hasonlítani, mintha folyamatosan fájna valamid, amivel nem tudsz mit kezdeni, de idegesít.. és ilyenkor az egész világ hibás, mert minden ellened van. Szar ezt átélni is.
Keressetek együtt megoldást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!