Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem szólt nekem a barátnőm hogy terhességi tesztet csinált? 3 hónapja élünk együtt.23 évesek vagyunk
Figyelt kérdés
Lattam a szemetesben kidobalva
Megfogom tőle is kerdezni
2018. márc. 11. 19:07
1/39 anonim válasza:
Nem akart paráztatni feleslegesen. Én legalábbis anno ezért csináltam tesztet a tudta nélkül, már most elmondanám.
Mondd meg a barátnődnek, hogy azt szeretnéd, hogy ne hagyjon ki téged a fontos dolgokból!
2/39 anonim válasza:
Mert negatív lett, tehát nincs mit közölni.
3/39 anonim válasza:
Szerintem nem akart idegesíteni. De azért jól teszed, ha beszéltek róla majd, ahogy írtad is.
5/39 A kérdező kommentje:
#2 én nem mondtam hogy negatív :D
2018. márc. 11. 19:29
6/39 anonim válasza:
Pozitív? Azért akkor izgibb a helyzet. Lehet, többen vagytok a képben?
7/39 anonim válasza:
Ilyen romantikusan akarta veled közölni a nagy hírt
8/39 anonim válasza:
Te nem mondtad, hogy negatív, de attól még az.
9/39 anonim válasza:
Szerintem sem akart felesleges parát vagy hiú reményeket. (Azt sem mondtad, hogy akartok-e már babát) nem minden nő egyforma. Rajtam már a fogantatástól észre lehetett venni mind a két terhességet. Hirtelen nagyon érzékeny, szétszórt és fáradékony lettem. Nem is tudom, minek csináltam tesztet, annyira nyilvánvaló tüneteim voltak. De egyértelmű volt, hogy "együtt" csináljuk meg a tesztet. Van, aki már csak a pozitív tesztet újságolja el, és olyan is, aki csak orvosi vizsgálat után szól a párjának, hogy gyermeket vár. MINDEGYIK VERZIÓ NORMÁLIS.
10/39 anonim válasza:
Mi ugyan még nem éltünk együtt, 3 hónapja jártunk, mikor csináltam egy tesztet. Előtte én sem szóltam. Utána igen, mert volt mit elmondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!