Együtt voltam barátnőmmel óvszer nélkül de mielőtt elmentem volna kihúztam. Nagyon aggódott ezért vettünk terhességi tesztet 2 hétre rá és negatív lett van esély a terhességre?
Figyelt kérdés
2017. aug. 19. 19:32
1/5 anonim válasza:
Két hét után már kimutatná a teszt.
2/5 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nincs mitől tartanunk?
2017. aug. 19. 20:28
3/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy,hogy terhes vagy sem,következő alkalommal úgyis megint ugyanígy fogjátok csinálni,egészen addig,amíg végül tényleg teherbe ejted.
4/5 Vadmacska18 válasza:
Kedves kérdező mi is úgy voltunk és még mindig úgy csináljuk szerintem amúgy nem figyelj már pozitív lett volna de biztonságosabb lenne ha gyógyszert szedne ha nem akartok óvszert.
5/5 anonim válasza:
Még nem kizárható, hogy terhes.
A spermiumok 3-4 napig is életképesek számukra ideális körülmények között a petevezetékekben, így ha pár nappal az aktus után van a nőnek peteérése, akkor onnan ketyeg az az idő, amin belül a tesztek kimutatják a HCG hormont.
Plusz ez biológia, nem matek - a megtermékenyítés után nem mindenkinél ugyanannyi idő alatt kezdődik meg a beágyazódás.
(Nekem pl. az első várandósságomnál az ovuláció után 14-15 nappal még egyértelműen negatív eredményt adott a teszt, a 18 napon lett pozitív.
Ha nem örülnétek egy meglepetés babának, akkor fontos lenne, hogy védekezzetek - de ezt szerintem te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!