Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok akik már együtt éltek ( nem albérletben)! Ti hitelből vettetek lakást vagy megvolt rá a pénzetek? Esetleg örököltétek a házat?
Vidék, hitelből parasztház, ami enyhén szólva felújításra szorul(t).
Emellé szintén egy kisebb összegű hitel, amiből egy szobát és a konyhát készre megcsináltuk + a fürdőt annyira, hogy fürödni éppen lehessen. Azóta kifizettük a hiteleket, és már "fizetésből" újítgatjuk, mikor mennyire telik rá.
8. Az azért árnyalja a dolgokat, hogyha kicsit jobban utána gondolsz.
Vettem egy lakást anno 6-ért, amit most eladhatok ugyan 16-ért, de olyat amit szeretnék jelenleg nem kapok csak 36-ért. Frankó, vehetek fel 20 millió hitelt.
Avagy a régi időkben frankó, vettem egy lakást 6 millióért, amit kicsit kipofoztam, így eladhatom már 7,5-ért és 16 ért már olyat kapok, amit szeretnék, vagyis veszek fel 8,5 millió hitelt.
Tehát ha ezt végig gondolod, akkor rájössz, hogy valójában csak azok jártak jól az ingatlan árak emelkedésével, akik befektetési célból vettek akkor lakást! Egyszerű halandó, aki tovább menne az eladott lakása árából, nagyon nem.
Mi agglomerációban hitelből vettünk lakást, amit 6 év alatt kifizetünk és jó eséllyel néhány évvel később megyünk is nagyobba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!