Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez egy jó kapcsolat?
9hónapja vagyunk egy pár. Elejétől kezdve együtt vagyunk. Minden szép volt 3hónapig. Kezdődtek a gondok. Annyira elfajult a dolog, h szét is mentünk. Ő 1hét után sírva jött, h szeret, legyünk együtt. Mondom oke egy újabb esélyt mindenki érdemel. Azóta elgelt 6hónap. Az utolsó hónapban már nagyon mas volt. Nem akar olyan gyakran szexelni. Nem akar találkozni sem, itt sem akar aludni nálam, de állítólag szeret. Mit csináljak? Én ezt már nem bírom. Szakítani nem tudok, szeretem. :(
Ő 20/F Én 21/L
Ha nem tudsz/akarsz szakítani, akkor szenvedj tovább! Ezzel nyerhetsz magadnak még pár hónap idegbajt, hogy aztán vègülis szakítás legyen a vège...
Ez a te döntèsed! Èn dobbantanèk, túl rövid az èlet ahhoz, hogy szr legyen!
Nem akarlak megbántani, de gondolom kellett neki egy pina amit baszogathatott, de már nem vonzódik hozzád és nem érdekled már. Amit akart megkapta.
Szerintem hagyd ott a fenébe.
Majd jön másik.
Mihez képest?
Tudat alatt szeret, de ez nem nyilvánul meg sokat, így elhidegül.
Haldokló kapcsolat.
Ez egy kalap kaki, nem párkapcsolat. Pláne nem jó kapcsolat.
9 hónap alatt volt máris 1 szakítás, az első problémánál fel is adtátok. Ha 1 hétre, akkor is feladtátok. Aztán hiába nem megy, mégis erőltessük alapon megint összejöttetek, és micsoda meglepi, most sem megy a dolog.
Ha szakítani nem akarsz, akkor ezek szerint még nem eléggé szar a viszonyotok, és nem szedvedtél még eleget. Sebaj, egyszer majd rájössz, hogy időpocsékolás, és hatalmas hiba, ha nem hagyod végre ott, nem engeded el. Mert láthatóan nem passzoltok egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!