Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahhoz, hogy a párotok előéletéről kiderülnének nem éppen szép dolgok?
Figyelt kérdés
Nálam az az eset forog fent, hogy 2 év után a barátnőm bevallotta, hogy 5 évvel ezelőtt is khmm áruba bocsátotta a testét. Azzal indokolta, hogy a bank vinni akarta a házukat. Jó van az a mondás, hogy -örömlányból- lesz a legjobb feleség, de ez most akkor is durva. Ki sem néztem volna belőle.2017. okt. 7. 08:44
2/14 anonim válasza:
Micsoda? Hogy nem te vagy az első és egyetlen férfi az életében? Én a helyedben azonnal lecserélném egy 16 éves szűzre, akit utána toronyba zárva tartanék.
Most komolyan, kit érdekel? A szex csak testiség. Ne csináljunk már ekkora ügyet belőle. Ártott vele valakinek?
3/14 anonim válasza:
En inkabb arra lennek kivancsi, hogy megcsalta e a parjait, ha igen, az engem aggasztana. De mas egyeb nem erdekelne amig engem boldogga tesz.
4/14 anonim válasza:
Engem személyesen nem zavarna, de ha a kérdező nő lenne egy a barátjáról derülne ki, hogy volt prostinál, esetleg próbálta passzívként az an anált, el lenne hordva mindennek.
5/14 anonim válasza:
#3 én is így gondolom. Az, hogy szingliként ki hogy éli a nemi életét, nem érdekel. A megcsalást viszont nagyon elítélem.
6/14 anonim válasza:
Nagyon hülye válaszoló az első öt. A kérdező azt mondta a barátnője prosti volt régebben és egyik sem fogta fel. Szerintem egyébként elnézhető neki.
8/14 anonim válasza:
Szerintem meg mindenki felfogta, mi volt a kerdes lenyege es mindenki aszerint valaszolt.
9/14 anonim válasza:
Nálam kizáró ok lenne, ha férfi lennék. Komolyan elgondolkodnék, hogy érdemes-e folytatni.
Részben azért, mert ezt eddig nem mondta el. Pedig nem árt tudni, mielőtt komoly lesz a dolog.
10/14 anonim válasza:
Kidobnám a pitsába. Ha később anyagi gondjai lennének, vagy csak egyszerüen kellene neki valami amit nem tud megvenni akkor pénzért kurna melletted?
Ha mindenki kürva lenne akit a hitele miatt szorongat a bank akkor jól nézne ki ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!