Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nők általában bunkók, lekezelőek a csúnya srácokkal?
"A helyes férfiak általában bunkók, lekezelőek a csúnya nőkkel?"
Ugyan ez a helyzet fordítva is, csak hogy szemléltessem. Szóval ez nem a nem miatt van, hanem aki szebb hajlamosabb, hogy bunkó legyen. (tisztelet a kivètelnek)
Ilyenkor szépen diszkréten be kell oltani, vagy csak egy megjegyzést kell tenni ami sérti az egóját.. pl ha nem olyan a hajszíne vagy a stílusa, "Ohh, nekem az ilyen festett mű vörösek nem az eseteim."
Ne hagyd, hogy belekényszerítsenek az ő keretükbe, miért érne ő többet, csak azért mert jó nő?
Az meg pont hogy rossz, hogyha felülsz a baromságukra, és bunkó/agresszív leszel velük, mert ez csak az jelzi, hogy fel tudtak hergelni.
Tégy úgy, mintha mit sem vennél ebből észre, legfeljebb néha mondj nekik valami pimasz megjegyzést, de semmi több, toljál rájuk, hogy miket mondanak, ne add meg nekik azt az örömet, hogy fel tudnak dühíteni :)
A szituáció amit leírtál szerintem nem arról szól, hogy "le akar pattintani", hanem inkább arról, hogy ő mivel jobb nő mint te férfi ezért a munkahelyi hierarchiában is feletted áll. Legalábbis erre menne ki a játék. Verbális erőszakba nem kell váltani, csak jelezni kell, hogy "Margitka drága, ugyan olyan tróger vagy mint én, te kaptad a feladatot, tehát vidd le nyugodtan az íróasztalt a 10.-ről ahogy akarod".
30/f
Még azt is mondhatod, hogy jelenteni fogod a munkahelyi zaklatást, ha továbbra is ilyen agresszívan nyomul. Előtte akár pofán is röhögheted.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!