Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem bízom a páromban mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bízom a páromban mert folyamatosan facebookozik hajbalokig és minden szép csinos nőnek lájkol meg ismerősnek jelöli. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szokszor mondtam neki hogy ha nézi engem nem érdekel mert hűséget fogadott nem vakságot és szerencse hogy a nőket nézi nen a férfiakat mert akkor baj lenne. De néha túlzásba viszi a facebook maniajat. Mindig kérdezem hogy mit csinal folyton késő este is a facen de mindja mindig hogy unatkozik meg cdak nezi az adatlapot nen csinal semmi mast. Idegesít hogg nem tudom mit csinál. Néha belenéznék a telefonjába de mindig erőt veszek magamon és nem teszem.
2016. okt. 6. 05:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem is szép dolog,de kiszeretnéd deriteni mit csinál annyit a facebookon néz bele az adatlapjába,és kiderül mert ha csinálna is valamit akkor sem vallaná be.
2016. okt. 6. 07:19
 2/4 anonim ***** válasza:
58%

Dobd ki! Nem bízol benne.

Viszont okod is van rá. Ok nélkül nem nézegetik a pasik az adatlapokat. Aztán ha egyszer félredug, te leszel a hibás, mert féltékeny vagy.

Jobb ezt most lezárni, ebből boldog kapcsolat már nem lesz.

2016. okt. 6. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:

"Nem bízom a páromban mert folyamatosan facebookozik hajbalokig és minden szép csinos nőnek lájkol meg ismerősnek jelöli. Mit tegyek?"

Semmit.

Veled van, nem?

Hát akkor... örülj neki.

2016. okt. 9. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Magadban nem kéne bízni: pl. ha a lájkolt lányok módjára sminkelve, öltözve, sportolva illegnél el a háttérben, biztos nem a fércbúkon akarna "lájkolni".

A jelek szerint nem nagyon tudod lekötni se vágy, se egyéb szinten.

Nem sértegetni próbállak, én ebbe a tükörbe néznék bele, vagy max erre fordítanék energiát. Legfeljebb, ha nem ő, hát majd a következő lájkol engem is...

2016. okt. 19. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!