Hogyan viselik el a szép alakú, csinos nők, hogy a férfiak folyamatosan bámulják őket?
Nekem egyáltalán nem, ha megnéznek, azt egyfajta elismerésnek fogom fel. Még ha az építőmunkások fütyülnek, vagy beszólnak, azon is csak mosolygok egyet.
22/L
Én nem tartom magam kifejezetten szépnek, bár a többség szerint az vagyok, de mégis inkább a kisugárzásom az, ami felkelti az emberek/férfiak figyelmét. Nagyon mosolygós vagyok, úgyhogy én például nem gondolom, hogy csak azért néz, vagy éppen beszélget velem valaki, mert modell alkatom van, vagy az átlagnál szebb arcom. Tehát nem érzem ettől tárgynak magamat. Akkor érezném úgy, ha a kirakatba tenném bizonyos testrészeimet, és azt bámulnák. De nem erről van szó. Nekem mindig a szemembe néznek.
25/n
Jó érzés? Miért olyan evidens ez?
Nem, nem egyértelműen Jó Érzés. Számomra kifejezetten irritáló, ha az emberek, legyenek férfiak vagy nők, megbámulnak. Mintha nem lenne jobb dolguk.
Én kifejezetten rosszul viselem. Viszont ezzel, nőttem fel és megtanultam kezelni. Ha lehetőségem van rá, rászólok az illetőre - és nem, nem köszönöm meg. Ha fütyül, fityiszt kap. Ha be is szól, visszaszólok. Nem tolerálom az ilyen bunkóságot.
Én szeretem megnézni az embereket. Ők is engem. Néha elkapom hogy figyelnek, de nem figyelek rá. Sokszor idegenek beszélgetnek is velem. Szóval ha megnéznek sem érdekel mert annyira rémes ezek szerint nem lehetek... És ez pozitív dolog. Belőlük élek. A véleményükből.
A tárgyként kezelésről... Hozzá szoktam. Nem sokan kezelnek emberként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!