Melyikünk a csinosabb?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel nem tudjuk eldönteni, hogy melyikünk néz ki jobban, folyton ezen marakodunk. Segítenétek eldönteni a "meccset"? :D [link]
2015. márc. 16. 11:07
2/11 anonim válasza:
Az első egy tökéletes alakú nő, a másodikon van vagy 9 kg plusz.
Szerintetek? Mosst ez egy komoly kérdés? Mellesleg fej nélkül nehéz, mert hiába a jó alak ha az arc hozzá bűn ronda. Ráadásul jobb lett volna ha mindketten szoknyában blúzban vagytok mert almát az almával lehet összehasonlítani....
3/11 anonim válasza:
A nadrágban lévő lány sokkal nőiesebb, csinosabb, egy szebb ruhában sokkal jobban nézne ki mint a szoknyás, akinek semmi nőiessége, semmi melle, inkább fiús és max. qrvás ebben a szettben.
4/11 anonim válasza:
Nekem a harmadik tetszik legjobban!
Vagy az én vagyok? :D
5/11 Trafó1 válasza:
Az elsőnek jobb az alakja de rosszabb a ruha összeállítás, a másodiknak az alakja kicsit duci de ízlésesebb , az igazság az, hogy mindkettőn lehetne változtatni, de ez a szemlélőtől is függ meg az alkalomtól is.
6/11 anonim válasza:
Az első lány vehetne stílusleckéket, mert az a szoknya kb 5 éve volt menő (vagy még akkor sem) a csillogós blúz meg enyhén hányingerkeltő. Egyébként ez egy kamukérdés, mert a második képet már láttam itt a gyakorin.
9/11 Veró2003 válasza:
Ezt most komolyan kérdezed??XXD Persze hogy az első!!
10/11 anonim válasza:
Az első, de a ruhája nagyon ízléstelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!