Bódi Sylvi vs Ullmann Mónika. Melyikük csinosabb?
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 15:51
1/9 anonim válasza:
Teljesen más kategória. Nekem jobban tetszik Mónika alacsonysága és alakja, Sylvinek meg az arca szebb...
2/9 anonim válasza:
Nem lehet összehasonlítani őket, de miért is kellene? Mindketten szépek és csinosak.
3/9 anonim válasza:
Mónikáról jobb híreket hallottam, és mivel nekem fontos az intelligencia én Mónikát választanám. Sylvi buta libának a hatását kelti bennem. 1 éjszakára bevállalnám, de rendes kapcsolatra Mónika.
4/9 anonim válasza:
Nekem női szemmel Sylvi egyáltalán nem jön be. Tizenkettő egy tucat, nem is különösebb szép arca van, a szája fura (főleg, ha még a selypegését is hallom hozzá), nekem nőként a testalkat meg nem számít annyira. Így inkább Mónikát választanám, mert természetesebb, csinosabban öltözködik stb., bár az ő arca sem kifejezetten szép szerintem, de hozzá passzol.
5/9 anonim válasza:
Ugye csak a féltékenység beszél belőletek...!!?? :S Merem remélni.
6/9 anonim válasza:
Ullmann Mónika szerintem sokkal szebb.
7/9 anonim válasza:
Sokan nem tudták értelmezni a kérdést, ennyit az általuk emlegetett intelligenciáról... :D
Mónikát már láttam élőben, színházban. Nagyon kicsi, vékonyka hölgyemény. Rövid hajjal olyan lehet, mint egy kisfiú.
Bódi Sylvi teste viszont nagyon nőies, szexi.
Arca mondjuk talán Ullmann Mónika a szebb, de Sylvié markánsabb, egzotikusabb, izgalmasabb.
Így én Sylvire tenném a voksomat.
9/9 anonim válasza:
Egyértelműen Bodi Sylvi, gyönyörű, izgalmas nő és állíthatom hogy nagyon okos. Találkozttam vele. Az hogy miket híresztelnek róla, az egy dolog, amúgy meg az is bizonyítja, hogy van esze. 172 magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!