Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahhoz, hogy a párotok előéletéről kiderülnének nem éppen szép dolgok?
Figyelt kérdés
Nálam az az eset forog fent, hogy 2 év után a barátnőm bevallotta, hogy 5 évvel ezelőtt is khmm áruba bocsátotta a testét. Azzal indokolta, hogy a bank vinni akarta a házukat. Jó van az a mondás, hogy -örömlányból- lesz a legjobb feleség, de ez most akkor is durva. Ki sem néztem volna belőle.2017. okt. 7. 08:44
11/14 anonim válasza:
Ez elég undorító, de ha neked van gusztusod ahhoz, akinek a testnyílásait rengeteg különböző, ki tudja milyen undorító férfiak használták ürítésre, akkor hajrá. Spermaputtony.
12/14 anonim válasza:
Kidobnám.
Miért? Mertha bármikor anyagi gondjai(nk) lennének, akkor simán aláfeküdne bárkinek.
Nekem is volt, hogy egyik napról a másikra éltem, de eszem ágában nem jutott széttenni a lábam pénzért.
13/14 anonim válasza:
Nem "kiderült", hanem ő mondta el neked. Gondolom bízik benned, azért -amúgy az életben meg nem tudnád.
"Házukat" vitte volna a bank, nem futó anyagi nehézségei voltak, gondolom, ő, apja, anyja, meg ki tudja ki került volna a csövesek közé.
Szerintem inkább tisztelném érte, tudom, hogy vannak nagyon végletes helyzetek.
Nem derül ki, mekkora volt a tét, mennyi pénz kellet, mennyi idő alatt, de akinek van jobb ötlete - írja ide.
14/14 anonim válasza:
10-11essel értek egyet! Jobb pozìció kell a munkahelyen fekszik, új/saját autó kell fekszik....Volt egy lány szinte dicsekett vele, hogy egyszer az osztálytársaival közös szalonnasütèses borozás után 6-7en jót tettek egymással a lányok mindenkivel a fiúk csak a lànyokkal! ....A barátnője mondogatja neki, hogy hètköznap menjenek bulizni ès melyik pasit vegye le 2decivel vagy feküdjön le vele....Gondolom a barátnő alkalmijainak haverjai vagy itt is 4es lenne a cèl! Szerintem nagyon benne van az össze vissza szexben. Èn nekem kapcsolatba nem fér bele.Ami pedig legénybúcsún szingliként törtènt ott is maradt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!