Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogy lehet egy ilyen palinak ennyire szep szexis felesege?
Egy kb atlag mai magyar 50-es ferfirol beszelunk, alacsonyabb, kover, szemuveges. Nem egy George Clooney vagy Sean Connery csak, hogy ertsetek.
Es a felesege is mar 50es de vao. Nekem nem jottek be a milfek de o... Beleborzongok komolyan ha arra gondolok regen milyen no lehetett. Magas, szep a bore, jo az alakja ahhoz kepest mert vekony de van cicije is nem is kicsit, a popsija kenterbe ver nehany 20onevest is es nagyon nagyon szep arca van. Jo rancos mar persze, ez nyilvanvalo es kinez mar 40esnek de ha igy nezne ki a felesegem 50 valahany evesen en lennek a legboldogabb ember a vilagon.
A pali meg akkora ... hat atlag pasas hozza, ilyen tipik okoskodo tipus. Jo szakmaja van de ennyi, atlagos anyagi helyzetuek talan picivel atlag feletti de nem gazdagok. Szoval ez az ok kilove.
Szerintetek mi van a hatterben? Vajon megcsalta mar a ferjet? Szerintem siman lehet, mindig kicsipi magat, szoval... Tuti felrelepett mar. Mondjuk erdekes ez. En megdontenem siman ha ugy van pedig csak 22 vagyok :) Csak az a baj az egyik ismerosom/baratom anyjarol beszelunk. Van lanya is de o nem olyan szep, az egyik legalabbis a masik aki idosebb o sajna kulfoldon el de te jo eg O is egy istenno. Hasonlitanak. Na mindegy ne terjunk el a kerdestol. Szoval szerintetek? (Lehet eselyem nala? Nagyon kedves velem meg amugy jo pasi vagyok elegge, de nem akarnam hogy kideruljon a haverom miatt is szoval max titkosba de kezdene velem a leirtak alapjan? Hogyan kezdemenyezzek finoman azon kivul hogy megdicserem mindig hogy milyen csinos?)
Az első fele a kérdésnek: Kit érdekel?!
A második felénél rá kell hagyatkozni. Ő az idősebb, tapasztaltabb és tudatában van, hogy ő sem várhatja el, hogy te nyiss felé. Legtöbb amit tehetsz, hogy megdícséred sokszor, érdeklődsz felőle, négyszemközt kétértelmű célzásokat teszel. Érteni fogja és, ha vevő a dologra akkor belemegy, ha nem vevő rá akkor közli, hogy kár a gőzzel mert nem lesz a skalpod.
Lehet, egyszerűen szeretik egymást....
Neked meg ott a jobb kezed, meg a bal is.
Nem tudom, miféle értelemben lehet jó pasi, aki ennyire buta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!