Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ha csak kenyelembo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha csak kenyelembol vagyunk együtt a parunkal atol még lehet az egy jó kapcsolat?

Figyelt kérdés

Elettarsammal együtt élünk 4 éve van egy 2 éves kislányunk de már nem szeretjük egymást és nem jó együtt élni sokat veszekszünk.

Asszonyom nem dolgozik nincs hova menjen nemtudja magát fenntartani

Családjára nem számíthat szakmája nincs iskolája is alig.

Nekem meg szükségem van rá a gyereknevelésben mindenkep házimunka területén szintén jó ha ott van.

6 hónapja majdnem szetmentunk hazaköltözött szüleihez de ők nagyon nagyon szegény körülmények között élnek egy víz nélküli viskoban dolgozni nem szeretnek

Pár hétig külön voltunk a gyerek maradt nálam . aztán idővel visszaköltözött anyja is.

Azotta újra együtt vagyunk a szexuális életünk nagyon jó az igazából jobb mint valaha intenzív és sok,

De úgy más már nem maradt

Asszonyom is azt mondta nekem múltkor testileg szeret de együtt élni utál velem

Szóval konkrétan kölcsönös kenyelembol vagyunk együtt

Asszonyomnak pénz és szex kell

Nekem házimunka gyereknevelés és szex.

Szerintetek ez így működhet hosszútávon is?

2021. júl. 4. 15:47
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Én nem ideologiaban gondolkodók hanem a mocskos valóságban ami felettébb nem idealis.

de azzal kell dolgozni amink van

2021. júl. 6. 13:17
 22/51 anonim ***** válasza:
Helyes. akkor hagyjátok az ideológiákat, lóvés és puna beszél. Tiszta sor. Üssétek agyon egymást, ha úgy érzitek, nincs más választásotok. Csak lehetőség szerint a gyerek ne nézze végig.
2021. júl. 6. 13:28
 23/51 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem kényelem, hanem kényszer. Marha szánalmas. Nincs kézügyességed a gyerekedhez? H.lye vagy? A feleséged a másik szánalmas toprongy. Szegény gyerek, kár volt beválalni 2 ilyen idiótának.
2021. júl. 6. 13:32
 24/51 A kérdező kommentje:

Csak hosszú távon nem látom hogy mi lesz ebből én ha meg is csalóm nem hagynám el csak csalnam

Ha O talál valakit aki tényleg teljesen átvállalja akor talán.

2021. júl. 6. 13:35
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

"átvállalja"

Munkaképtelen??

Megérdemlitek egymást. Csak a kisgyerek nem érdemli ezt.

2021. júl. 6. 13:37
 26/51 A kérdező kommentje:

Nem munkakeptelen csak munka világában eselyten nemtud egyedül elintézni semmit, pénzt nem lehet rábízni mert csak párszor küldtem boltba akor is chipset és csokit vett én meg 10 e fizettem a semmire

ilyesmi

2021. júl. 6. 13:51
 27/51 anonim ***** válasza:
Mert két gyereked van kb...
2021. júl. 6. 13:53
 28/51 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőd ennyire alulszocializált, akkor szerintem kezd el nyomtatni neki,hogy végezzen el egy ingyenes szakmát,támogasd őt ebben, a gyermeked érdeke is. Ha a csaj nem fog változni, akkor szerintem a gyerek nevelését neked kellene magadra vállanod. Nem tudsz egy helyi szociális intézményt felkeresni ? Ott esetleg segíthetnének a gyermeked anyjának saját lábra állni, anyaotthon, anyacsoport, személyes konzultáció, képzések stb.
2021. júl. 6. 14:05
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
28-as: eszében sincs változtatni egyiküknek sem. Mindkettő azt kapja a kapcsolattól, amire szüksége van. Nem fognak erőfeszítéseket tenni.
2021. júl. 6. 14:07
 30/51 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem működhet hosszú távon, ezeregy kapcsolat csak emiatt működik, kérdés,hogy ilyen fiatalon letudtok e mondani a szerelemről.
2021. júl. 6. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!