Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértő volt, hogy ebben a helyzetben ne bújjon hozzám?
minden rendben lesz
csak beszéld meg vele hogy néha ha nem akarsz bújni attól még szereted
19-es án is ilyen voltam. Nem szabad. 16 évig éltem egy hasonlóan narcisztikus pasival, és szültem is neki (ezt az egyet nem sajnálom).
Szóval én is mindent megadtam, ha nem volt kedvem, akkor is volt szex, olyant is megcsináltam neki, ami nekem kellemetlen volt, csak hogy érezzem, hogy szeret, de soha nem voltam elég jó neki. Aztán lebukott, hogy megcsal, és utána kiderült, hogy végig megcsalt, mindenkivel kikezdett, holott én tényleg megtettem mindent. Na azóta próbálok ezen változtatni, bár még mindig nehéz. Nem tudsz mindenkinem megfelelni, és nem is kell, csak önmagadnak. Mostani párkapcsolatomban, már nem vagyok ennyire megfelelési kényszeres, nekem is vannak igényeim, bár mondjuk az én párom nem is lenne ilyen, sőt.
Én azt mondom, nem jó emberrel vagy együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!