Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Sértő volt, hogy ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértő volt, hogy ebben a helyzetben ne bújjon hozzám?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg a második adag vakcinámat, a párom már 5 hete megkapta. Ő meccsre ment, én az oltópontra. Ő nem érzett semmit, nekem viszont pár órára rá nagyon elkezdett fájni a kezem, ami azóta is tart. Este megkértem, hogy segítsen rárakni egy jégpárnát, illetve, hogy ne érjen hozzám éjszaka, most kivételesen ne aludjunk összebújva. Szerinte túlreagálom, nem is fájhat annyira, ő semmit sem érzett utána, és nyugodtan mondjam meg, ha már nem kívánom,holott erről szó sincs.

2021. jún. 20. 08:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%

Na ezért kell(ene) érett, FÉRFI partner a nőknek, idióta kisgyerek helyett.

Az meg, hogy meccsre ment...ha foci, akkor az értelmi képességeit illetően már mindent értek.

2021. jún. 20. 09:07
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
#1 Nem nézek focit. De elég bátor kijelentés, hogy mindenkinek az értelmi képessége alacsony, aki meccsre megy. :D Baromság. Az ő párja egy gyökér és ennyi, mellesleg meccsen volt.
2021. jún. 20. 09:21
 3/22 A kérdező kommentje:
Kedden én is kimentem, szeretem én is a focit. Mellesleg a párom sokáig nb2-ben játszott, így érthető, hogy egy ilyen eseményt nem szeretne kihagyni, ezzel nincs semmi gondom, hogy ő meccsre ment, ha ez a leírásból nem derült volna ki.
2021. jún. 20. 09:33
 4/22 anonim ***** válasza:
81%
Hát ez egy elég tapló pali, miért is vagy vele? 31f
2021. jún. 20. 10:06
 5/22 A kérdező kommentje:
Mert szeretem, más helyzetben nem szokott így viselkedni.
2021. jún. 20. 10:21
 6/22 anonim ***** válasza:
98%
A párod kicsit empátiahiányos.
2021. jún. 20. 11:05
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

A meccsnek ehhez semmi köze, felesleges is volt beleírnod.

Együtt vagytok (gondolom együtt is éltek), és arra kéred, ne bújjatok össze, és ezen megsértődik? Hol élt eddig? Elég érdekes. Nem mondom, hogy természetes, mert lehet ilyet nem kérve is élni, de azért, mert néha van ilyen kérés, még nem kéne rögtön az ördögöt festenie a falra.

Ő reagálta túl.

2021. jún. 20. 11:20
 8/22 anonim ***** válasza:
84%
A párod érzelmileg gyerek.
2021. jún. 20. 11:20
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Szereted, az adu ász!

Máskor nem ilyen, de e minden helyzetben ilyen lesz, amikor segítségre lesz szükséged.

Mekkora paraszt már, hogy te azt mondod fáj, ő meg azt mondja, hogy nem hiszi el, és bedurcizik.

Nem tudom mennyire komoly ez a kapcsolat, de gyereket ne vállalj vele.

2021. jún. 20. 12:34
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

A párod egy tuskó. Elmondom, hogyan néz ki ez egy érett, felnőtt kapcsolatban.

Férjem kedden kapta meg a második adagot és fájt a karja. Alapvetően a bal oldalán alszom, de aznap én magam ajánlottam fel, hogy cseréljünk helyet, nehogy véletlenül meglökjem álmomban. Visszautasította, mondván az első után se volt gond. Nem is volt, de igyekeztem helyet hagyni, nehogy forgolódés közben tényleg véletlenül fájdalmat okozzak neki. Egyébként simán hozzá bújhattam, nyilván a másik oldalról.

2021. jún. 20. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!