Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértő volt, hogy ebben a helyzetben ne bújjon hozzám?
Na ezért kell(ene) érett, FÉRFI partner a nőknek, idióta kisgyerek helyett.
Az meg, hogy meccsre ment...ha foci, akkor az értelmi képességeit illetően már mindent értek.
A meccsnek ehhez semmi köze, felesleges is volt beleírnod.
Együtt vagytok (gondolom együtt is éltek), és arra kéred, ne bújjatok össze, és ezen megsértődik? Hol élt eddig? Elég érdekes. Nem mondom, hogy természetes, mert lehet ilyet nem kérve is élni, de azért, mert néha van ilyen kérés, még nem kéne rögtön az ördögöt festenie a falra.
Ő reagálta túl.
Szereted, az adu ász!
Máskor nem ilyen, de e minden helyzetben ilyen lesz, amikor segítségre lesz szükséged.
Mekkora paraszt már, hogy te azt mondod fáj, ő meg azt mondja, hogy nem hiszi el, és bedurcizik.
Nem tudom mennyire komoly ez a kapcsolat, de gyereket ne vállalj vele.
A párod egy tuskó. Elmondom, hogyan néz ki ez egy érett, felnőtt kapcsolatban.
Férjem kedden kapta meg a második adagot és fájt a karja. Alapvetően a bal oldalán alszom, de aznap én magam ajánlottam fel, hogy cseréljünk helyet, nehogy véletlenül meglökjem álmomban. Visszautasította, mondván az első után se volt gond. Nem is volt, de igyekeztem helyet hagyni, nehogy forgolódés közben tényleg véletlenül fájdalmat okozzak neki. Egyébként simán hozzá bújhattam, nyilván a másik oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!