Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértő volt, hogy ebben a helyzetben ne bújjon hozzám?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg a második adag vakcinámat, a párom már 5 hete megkapta. Ő meccsre ment, én az oltópontra. Ő nem érzett semmit, nekem viszont pár órára rá nagyon elkezdett fájni a kezem, ami azóta is tart. Este megkértem, hogy segítsen rárakni egy jégpárnát, illetve, hogy ne érjen hozzám éjszaka, most kivételesen ne aludjunk összebújva. Szerinte túlreagálom, nem is fájhat annyira, ő semmit sem érzett utána, és nyugodtan mondjam meg, ha már nem kívánom,holott erről szó sincs.2021. jún. 20. 08:51
11/22 A kérdező kommentje:
A meccset azért írtam bele, mert kértem tőle, hogy vigyen el autóval az oltópontra, majd ha végeztem tömegközlekedéssel hazamegyek. Erre mondta, hogy nyugodtan vigyem el az autót, ő nem akar a meccsre kocsival menni. Hazafele még semmi gond nem volt, utána 3-4 órával kezdett nagyon fájni a kezem. Tegnap délelőtt be is lázasodtam, szédültem egész nap,illetve egyszer hánytam is. Úgy volt, hogy megyünk strandra, mondtam neki, hogy menjen a barátaival, ilyen állapotban nem akarok menni. Hazaért este, mondtam neki, hogy mindig fáj a kezem és rossz a közérzetem, hagyjon békén. Ő mindenáron erősködött, hogy legalább orálisan elégítsem már ki, aminek az lett a vége, hogy elkezdtem öklendezni és majdnem lehánytam. Borzasztó ciki helyzet volt...
2021. jún. 21. 07:57
12/22 anonim válasza:
Eleve minek álltál neki orálisan kielégíteni. Ha nem, akkor nem.
Tényleg baromi gáz ez a pasi.
13/22 anonim válasza:
#11, NEKED volt ciki???
El vagy tévedve!
Ez még a szülőszobán is a szádba adja, az ugYe szabad marad végig.
Nem tart valami sokra, bárhogy is szereted!
15/22 anonim válasza:
Nem értem, miért vagy együtt egy ekkora paraszttal. ja, mert szereted. Mit szeretsz benne? Azt hogy a farkán kívül semmi nem érdekli? Próbálta volna meg rám erőltetni az orált, azonnal csomagolok és megyek. Ha én nem akarom, nem érzem jól magam, vagy nincs kedvem, akkor nem és kész.
16/22 anonim válasza:
Te nem vagy normális. KEress már egy pszichológust, aki helyre tesz. :(
17/22 anonim válasza:
ez nagyon gáz
több részletet ne írj
egyre rosszabb
18/22 anonim válasza:
Most komolyan, kinek van ennyi fantáziája, hogy ilyen elképesztő kamu kérdéseket írjon ki?
19/22 A kérdező kommentje:
Állandó megfelelési kényszerem van, nemcsak az irányába, hanem bárki más felé is, legyen szó a munkahelyemről, a barátaimról, családomról, mindenki szemében a legjobb szeretnék lenni. Mardos a bűntudat, hogy csődöt mondtam egy olyan ember előtt, akiért bármit megadnék. Szerencsére mára már csillapodott a karfájdalmam, így remélem minden visszakerül a régi kerékvágásba.
2021. jún. 21. 20:04
20/22 anonim válasza:
#19, hát akkor nyugodjál békében.
Élhettél is volna egy normális életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!