Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom így reagál ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom így reagál ebben a helyzetben.Ez normális?

Figyelt kérdés

Nagyjából négy éve élünk együtt párommal,negyvenes nő vagyok.

Fogyni szeretnék pár kilót,ezért elkezdtem futni a közeli sportpályán.

Sajnos az történt hogy belefutottam egy gödörbe majd elestem.

Nem részletezném,zúzódások plusz a bokám külső részén a csont elrepedt.

Már járógipsz van rajta,mégis a fürdés rendkívül nehéz.Nem is szoktam csak ritkábban hiszen itthon vagyok táppénzen.

A lényeg,ilyen állapotban nemhogy nem érdekel,egyenesen terhes a szex párommal.Két hete voltunk együtt,mehettem mosakodni utána,egy tortúra volt komolyan.

Kértem tőle legyen türelmes,mi lenne ha kórházban lennénk,akkor is várnia kellene.Tegnap amikor hazajött,közölte velem hogy most már lehetne valami köztünk.Vagy legalább csináljak vele valamit.

Ezen teljesen kiakadtam,nem értem miért nem tudja magának lerendezni amikor látja mennyire beszűkült a mozgáskészségem.

Most úgy tűnik haragszik rám,hozzám sem ér,miközben nekem meg például a kézfogós,átölelős beszélgetés,tévézés hiányzik.Fekszünk egymás mellett mint két idegen.Szól hozzám csak keveset.

Kezdek kiábrándulni belőle,fáj a viselkedése.

Elsősorban nőket kérdezném,ti párotok is így reagálna egy hasonló helyzetben?

2021. márc. 1. 13:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
29%
Hat oszinte reszvetem, sajnalom hogy ilyen tusko a parod. Azt mondjuk nem ertem hogy egy petting miert ne ferne bele, vagy az miert ennyire nehez szamodra
2021. márc. 1. 13:20
 2/29 anonim ***** válasza:
22%
Férfi vagyok. Szomorúan olvasom a kérdést. Azt írod, rendezze le magának? Ez milyen hozzáállás? Én meg lennék sértve, ha a társam lerendezné magát. Azért vagyok mellette, hogy én rendezzem le. Oké, ha az egész testem gipszben van, komoly fájdalmaim vannak, akkor nem. Ez a helyzet? Szerintem nem, hiszen írtad, hogy járógipszed van. Itt az a fő probléma, hogy neked nincs igényed már két hete, a párod meg már a falra mászik. Ha lenne igényed, megtalálnád a módját a közös örömszerzésnek, legfeljebb utána ő segítene a tisztálkodásban. Bár vannak olyan módok is, melyek után nem szükséges különösebb tisztálkodás. De ezt egy 40-es nőnek mondjam?
2021. márc. 1. 13:20
 3/29 anonim ***** válasza:
28%

Látom a Te nézőpontodat is, de igaza van a párodnak. Attól hogy a lábad fáj, még a kezeddel vagy a száddal tudnád őt kényeztetni.

N

2021. márc. 1. 13:24
 4/29 A kérdező kommentje:
Jó,de ő sem hozta meg a kedvem hozzá,egyből közölte hogy most már ideje van a szexnek.Számomra ez nem romantikus,sőt.
2021. márc. 1. 13:30
 5/29 anonim ***** válasza:
76%
#13.30 Ebben igazad van. Át kellene gondolni ezt a kapcsolatot, azt hiszem. (2-es vagyok)
2021. márc. 1. 13:35
 6/29 anonim ***** válasza:
29%
Azért egy láb gipsz nem a világ vége, ha szeretnéd őt akkor a kedvére tennél bármilyen más módon...
2021. márc. 1. 13:37
 7/29 anonim ***** válasza:
24%
Lehetséges hogy ő meg nem a bújós ölelgetős fajta mégis mindig a te kedvedért csinálta idáig. Most meg úgy van vele hogy ha te kvázi leszarod őt akkor ő is téged.
2021. márc. 1. 13:39
 8/29 anonim ***** válasza:
80%
Ja, ha meg a pasi szeretné őt, akkor nem egy szexbabát látna benne...
2021. márc. 1. 13:41
 9/29 anonim ***** válasza:
24%

Nem rosszból mondom de most megkívántam azokat a pózokat amiket gipszben lehet...

Utána meg egye kukac, egy tiszta tusfürdős-vizes törölközővel meg is tisztítanám magam :) mondjuk én gerjedek a pasimra eléggé.

40/N

2021. márc. 1. 13:45
 10/29 anonim ***** válasza:
22%
9# Úgy tűnik a kérdező nem, neki szenvedés a szex mert ha szeretné akkor megoldaná.
2021. márc. 1. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!