Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom így reagál ebben a helyzetben.Ez normális?
Nagyjából négy éve élünk együtt párommal,negyvenes nő vagyok.
Fogyni szeretnék pár kilót,ezért elkezdtem futni a közeli sportpályán.
Sajnos az történt hogy belefutottam egy gödörbe majd elestem.
Nem részletezném,zúzódások plusz a bokám külső részén a csont elrepedt.
Már járógipsz van rajta,mégis a fürdés rendkívül nehéz.Nem is szoktam csak ritkábban hiszen itthon vagyok táppénzen.
A lényeg,ilyen állapotban nemhogy nem érdekel,egyenesen terhes a szex párommal.Két hete voltunk együtt,mehettem mosakodni utána,egy tortúra volt komolyan.
Kértem tőle legyen türelmes,mi lenne ha kórházban lennénk,akkor is várnia kellene.Tegnap amikor hazajött,közölte velem hogy most már lehetne valami köztünk.Vagy legalább csináljak vele valamit.
Ezen teljesen kiakadtam,nem értem miért nem tudja magának lerendezni amikor látja mennyire beszűkült a mozgáskészségem.
Most úgy tűnik haragszik rám,hozzám sem ér,miközben nekem meg például a kézfogós,átölelős beszélgetés,tévézés hiányzik.Fekszünk egymás mellett mint két idegen.Szól hozzám csak keveset.
Kezdek kiábrándulni belőle,fáj a viselkedése.
Elsősorban nőket kérdezném,ti párotok is így reagálna egy hasonló helyzetben?
Ezek a válaszok, te jó ég...
Repedt csonttal, zúzódással, gipszben, még jó, hogy nem kíván semmi szexet.
És de, teljesen jogosan lenne felháborodva a kérdező, ha sérülten megcsalná a párja.
Nyilván ez így nem normális.
Nalunk pont forditva volt, az en parom torte a labat, o jarni sem tudott csak mankoval, jopar hetig csak fekudt, mosdoba es furdeni kelt fel, utobbiban segiteni is kellett neki :) ameddig nagyon fajt neki, addig en foglalkoztam vele SZERETETBOL, mert a kedvere akartam tenni. Aztan mikor kezdett jobban lenni, en voltam felul, o kenyelmesen tudott fekudni, talaltunk mindkettonknek megfelelo poziciot.
23N
Igen én is mankót használok,mert hiába a járógipsz,nem tudom még terhelni csak kis százalékban a lábam.És igen macerás,sőt fájdalmas a fürdés hiszen a másik lábamat terhelem közben teljesen.
Csak a gyógyulásra tudok koncentrálni nem a szexre.Nem is tudom mit csinálna párom ha hetekig kórházban lennék.Egy-két vélemény szerint úgy tűnik jogosan csalna meg.Megdöbbentő számomra az ilyen vélemény.
Itt az a gáz, hogy sok nő úgy tekint a szexre mint valami plusszra vagy nem is tudom..
Pedig alapnak kellene lennie, napi szintűnek. Mint egy csók vagy ölelés.
Nem magunknak rendezzük le jezusom.. Hogy lehet ilyet mondani???
A szex elkerülésére már rendes kifogásokat gyártanak a nők.. Terhesség, gyerek, munka bla bla.
Ha szereted, akkor kívánod. Ha kívánod, szexelni akarsz vele. Minel többször. Ez ilyen egyszerű.
Persze akik még sose voltak jól megdugva, az nem értheti ezt.
“A szex elkerülésére már rendes kifogásokat gyártanak a nők”
Ember, az hol “kifogás”, hogy JÁRÓGIPSZBEN FEKSZIK OTTHON, és még fürödni is nehézséget okoz számára??? Neked valami súlyos probléma van a fejedben. Igen, a szex hozzátartozik a mindennapokhoz, de ha egy ember le van sérülve vagy beteg, azt igen is meg KELL értenie a másiknak, és türelmesen várni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!