Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom kijelentette, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom kijelentette, hogy vizsgaidőszakban hazaköltözik tanulni, erre ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Több mint 4 éve vagyunk együtt ennek nagy része távkapcsolat volt majd összeköltöztünk albérletbe és együtt élünk már másfél éve.

Pasim napi 6 órában dolgozik otthon mellette egyetemen tanul és napi szinten segít nekem a háztartásban bevásárol, ebédet főz, elmosogat.

Közel két hónapig csak akkor találkoznánk mikor jön vizsgázni akkor együtt aludnánk majd másnap vizsga után menne ismét haza tanulni.

Két féléve van még vissza az egyetemből.

2021. márc. 3. 11:39
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
49%

Régi pszfre jártam. Igen, csak közgazdász, számvitel szakon. És?

Számtalan társam mint valami dervis jajjjjvizsgaidőszak... Az eredmény: sírás és hiszik, kimerülés... Azóta elég sok onnan szabadult gyakornok volt alattam, van két iskolás gyerekem, és tudod mit, nem tudnak tanulni ma már. Nagyon nem. Magolni és felejteni igen, szóval így valóban görcsösen kell tanulni 24órában, hogy valami legyen belőle...

(amúgy meg tök mindegy, mert ugyan azon egyetem szak és évfolyam vonzatában fogsz találni olyat, aki legyint és abszolválja puska nélkül a tárgyait, van aki meg jó, hogy nem kap gyomorfekélyt a semmiért, szóval kár a bezzeg itt meg ott)

2021. márc. 3. 20:15
 32/42 anonim ***** válasza:
27%
Azt, hogy vissza se jöjjön.
2021. márc. 5. 03:02
 33/42 anonim ***** válasza:
26%

Hátt volt pár vizsgaidőszakom, a végét végig hánytam mert terhes voltam. Szóval az van, hogy a kis édes szerint akkor maradj magadnak, főzzél mosogassál takarítsál egyedül, ha van háziállat akkor légyszi' lássad el mert neki vizsgáznia kell? Menjen már a fenébe :D Voltam egyetemista de basszus mi ebben a nagy truváj, hogy le kell tennie 8-10 vizsgát? Anyucikája meleg kakaója hiányzik a szerencsétlennek :P

Ha a gyermek hangos lesz és ő másnap reggel fontos értekezleten kell, hogy megjelenjen akkor elmegy anyucikához aluszkálni?

2021. márc. 5. 13:31
 34/42 anonim ***** válasza:
28%
A lepontozók kifejtenék, hogy mitől nevezhető "komoly kapcsolatnak" egy lakótársi viszony, amiből egyből dobbant az illető, amint egy kellemetlenséggel szembesül?
2021. márc. 5. 13:36
 35/42 anonim ***** válasza:
49%

Én is egyetemista vagyok es kb ugyanezt csinálom mint a párod.

A vizsgaidőszakban a tanulásra kell kocentrálnom és ha a párommal vagyok, akkor nehezebb tanulnom mert vele is kéne foglalkoznom...de az olyankor nem fér bele.

Alszok és tanulok. Otthon meg nyilván kényelmesebb mert kiszolgálják az embert és semmi sem zökkent ki.

Az én párom megértő velem, főleg mivel ő is ugyanerre szakra járt (jogász).

Szerintem támogasd!

Aki meg nem érti ezt meg annak valószínűleg nem kellett soha keményen tanulnia.

2021. márc. 5. 13:56
 36/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem hittem volna, hogy ilyen sokat kapok.

Látom a vélemény két táborra megoszlik.

2021. márc. 6. 00:07
 37/42 anonim ***** válasza:
54%

21#

Normalis ember nem gyerek mellett tanul

Akkor mar kicsit elkesett az onmegvalositassal...

2021. márc. 6. 10:47
 38/42 anonim válasza:
70%

Valószínűleg le leszek pontozva.

Nem igazán értem mért keverik itt sokan bele a gyereket. Értelmes ember szerintem akkor vállal gyereket, ha van lakás (akár hitelre) van fix munkahelye biztos keresettel és van félretett pénz a gyerekre.

Srác minden nap dolgozik mellette továbbtanul és még a házimunkában is kiveszi a részét. Sok pasi meg csak haza megy a 8 óra munka után aztán ledől a kanapéra. Barátnők meg egymás között panaszkodnak, hogy nem végez házimunkát.

Szerintem a párod egyszerűen túl van terhelve segítened kellene hétköznapokban több házimunkát csinálni. Azért menne haza, mert ott semmivel sem kell törődni csak a munka meg a tanulás nem lenne annyi zavaró tényező. Mindenki máshogy tanul van aki egyszerűen van aki nehezen, van aki csendben van aki TV mellet hangzavarban.

Kíváncsi lennék itt azokra a nőkre akik többet várnak el egy férfitól, hogy mégis mennyit kellene még vállalnia?

Esetleg végezze el a maradék házimunkát neked meg csak elég a napi 8 óra munka.

2021. márc. 6. 13:03
 39/42 anonim ***** válasza:
40%

#38 Azért van ide keverve a gyerek, mert a gyerekneveléssel töltött 20-25 évben is vannak olyan életszakaszok, amikor legszívesebben egyedül lennél, senkitől nem zavartatva, teljes mértékben kiszolgálva, csak a tanulásra/munkára fokuszálva. Mégsem tűnsz el hónapokra - mert azzal, hogy családot alapítottál, felelősséget vállaltál érte, hogy nem hagyod őket magukra akkor sem, ha neked épp munka szempontjából sokkal komfortosabb lenne egyedül.

Bizonyos szinten felelősségvállalás már egy gyermektelen komoly párkapcsolat, együtt élés is. Vannak persze, akiknek belefér hasonló on/off, és egymást inkább valamiféle szabadidőpajtinak tekintik. De akik közös életben, közös várépítésben gondolkoznak, azoknak mind az örömök, mind a problémák közös biznisz: az egyik leveszi a túlterhelt párjáról a házimunkát, elfogadja, hogy kevés idő lesz együtt, a másik pedig vállalja, hogy sok feladat ide vagy oda, nem lehet az élet összes többi dolgát egy-az-egyben jegelni (főleg, ha az a dolog számodra igen sokat jelent, mint a komoly párkapcsolatod).

2021. márc. 6. 14:04
 40/42 anonim ***** válasza:
64%
Persze ilyen kulcsszavakkal, mint "felelösségvállalás valami iránt", meg "elkötelezödés valaki iránt", a gyakoris törzsközönség 90 százalékát ki lehet kergetni a világból.
2021. márc. 6. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!