Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vizsgaidőszak elején szakított velem?
A barátom,akivel 3 éve együtt vagyunk és az első komoly kapcsolatom, tegnap szakított velem.
Nagyon nagyon szeretem és vele akartam leélni az életem.
Most vagyok elsőéves az egyetemen,hétfőn kezdődik a vizsgaidőszak és én nem akarok élni sem,nem hogy tanulni és vizsgázni.
Nem tudom elképzelni nélküle az életem:(
Egyszerűen nem lehet....:(((
Nem akarom tovább az életet nélküle:(
Mit tegyek,hétfőn első vizsgám és azon kkívül még 5 van és én élni,funkcionálni sem vagyok képes :(felkelni sem:((((
20L
Hát jó nagy tapló, megértem amit érzel.
Én is hasonlóan voltam az első nagy szerelmemmel, ő elhajtott,mert még élni akar és kirpóbálni mással is...
Teljesen azt éreztem amit te most,hogy úgyse lesz más, akit ennyire szeretnék stb stb...
Amit tudok tanácsolni,hogy ne gondolkodj a vele történt jó dolgokra, hanem azt tudatosítsd,hogy elhagyott, tehát nem is szeret téged, egy ilyen emberért pedig nem kár.
Tudom,nehéz elképzelned most, de biztos vagyok benne,hogy lesz férfi aki sokkal jobban fog szeretni és boldogok lesztek. Addig is, az első a tanulás, mert ha ezeket most eltolod, azzal együtt az egész jövőddel játszol. Szedd össze minden erődet és próbálj meg átmenni a vizsgákon. Csakazért is mutasd meg,hogy erős és független vagy nélküle is,és szép jövő vár rád.
Csak biztatásképp azt még leírom, hogy én még abban az évben,mikor szakitottunk, találkoztam a mostani párommal, akivel 5 éve együtt vagyunk és hálát adok,hogy így alakulT!! Fel a fejjel.
Nagyon sajnalom kerdezo, legy eros es kenyeztesd magad csokival vagy amit szeretsz. Tegyel magadert kis aprosagokat, vizsgaidoszakban az jol jon. Es beszelgess anyukaddal vagy baratnoiddel, most nem szabad elszigetelodnod! Ha elkezded megosztani masokkal a fajdalmadat eszre fogod venni, hogy valojaban mennyi szeretet vesz korul. :)
Az eleted meg csak most kezdodik. Rengeteg lehetoseg van elotted es aki igy cserben hagy az jobb is, ha minel elobb eltunik az eletedbol. Most csak a fajdalom marad utana, de evekkel kesobb mar lagzit kene miatta lemondani vagy egyedulallo anya lennel. Sokkal rosszabb dolgoktol menekultel meg azzal, hogy most szakitott veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!