Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyellem magam azért mert a nárcisztikus volt barátom szakított velem?
Mert gyenge vagy, és ezt tudod is magadról.
És ezért is álltál össze egy "nárcisztikus", azaz öntelt, nagy arcú, barom gyerekkel.
Ne írj ide ilyesmit, megy az áldozathibáztatás magas fokon.
Nem vagy gyenge.
A nárcisztikusok nem normális emberek. Nagy manipulátorok, megkeresik a gyengeségeid (mindenkinek vannak), és ellened fordítják. Seperc alatt kiismer, nyitott könyv vagy neki, ezért is tud annyira mélyen ártani neked.
Apám nárcisztikus. Egy exem szintén. Amikor felismertem a helyzetet, szakítottam vele. Persze úgy állította be, hogy ő dobott, mert őket ugye soha nem dobja ki senki, ők nem tévednek, nem hibáznak, szeretik elhitetni, hogy előre látják a következő lépésedet már akkor, amikor te még nem is tudod, mit fogsz tenni.
Nem igaz. Vagyis, nem minden esetben.
Mint írtam, az exem én hívtam fel, hogy vége. Két másodperc hatásszünet után már fújta is, hogy ő igazából már tegnap szakított velem, csak meg akarta várni, ameddig én kimondom, mert tudja, milyen törékeny a lelkem, és nem akarta, hogy még jobban sérüljek, bla, bla, bla.
Ha úgy érzed, nem bírod egyedül feldolgozni, pszichológus. Segít.
Nyugodtan írj privátban, ha szeretnél beszélni róla. Lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!