Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők, vizsgaidőszakban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők, vizsgaidőszakban mennyire vagytok megközelíthetőek?

Figyelt kérdés
Ilyenkor kevésbé adtok esélyt egy új kapcsolatnak, randinak?

2019. jan. 28. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Adtam páromnak, pont szigorlatra készültem, max csak egy kicsivel kevesebbet tudunk beszélgetni. Amikor meg államvizsgáztam, akkor meg igyekeztem estére mindig megtanulni, hogy akkor többet tudjunk beszélgetni.
2019. jan. 28. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Senki sem tanul a nap 24 órájában, napi pár óra szabadidő, pihenés még a vizsgaidőszak tetőpontján is kell. “Mindenkinek arra van ideje, amire akar szánni.”
2019. jan. 28. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem olyankor teljesen hidegen hagyott.Én képes voltam egész nap tanulni.Ráadásul stresszeltem is,és olyankor általàban egyedül szerettem lenni.
2019. jan. 28. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem vizsgaidoszakban nem lehetett osszefutni, ugyanis az igazi kikapcsolodas szamomra csak otthon kepzelheto el. Amint vegeztem egy vizsgaval loholtam haza a kollegiumbol a meleg, biztonsagos, kiszamithato otthonomba es senkire nem voltam kivancsi. Szaktarsakkal tartottam csak a kapcsolatot, uj emberekre egyaltalan nem voltam nyitott, volt eleg izgalom az eletemben. :) A parommal persze randiztam vizsgaidoszak alatt is, de vele is csak azert, mert elotte valo hetekben mar osszeismerkedtunk es megvolt a szikra, nem akkor kezdodott minden.
2019. jan. 28. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Igen, pláne úgy, hogy amúgy is dolgozok mellette, átképzem magamat.
2019. jan. 28. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha abból indulok ki, hogy most már évek óta dolgozó nőként, ha van egy zsúfoltabb hetem, amikor abban a pár napban nem érek rá ismerkedéssel foglalkozni, akkor egyes férfiak azt úgy értelmezik, hogy nem is érdeklem őket és felszívódnak, nem is tudom...

Nekem annak idején nem volt klasszikus vizsgaidőszak, mert folyamatosan voltak vizsgák egész évben, így nem torlódott be 1-1 időszakra. Viszont az államvizsga előtti utolsó két hónapban a tanuláson kívül mással tényleg nem foglalkoztam, már csak azért sem, mert pár hónappal azelőtt változtatták meg a tételsort.

Aki nem érti meg, hogy vannak elfoglaltabb napjaim felnőtt emberként, azzal nem éri meg foglalkozni.

2019. jan. 28. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Vizsgaidőszakban volt a legtöbb szabadidőm.

29f

2019. jan. 30. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Amikor nagyon tanulni kell, általában társkeresőkről is letörlöm magam és nem járok el sehova.
2019. jan. 30. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!