Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kijelentette, hogy vizsgaidőszakban hazaköltözik tanulni, erre ti mit reagálnátok?
Több mint 4 éve vagyunk együtt ennek nagy része távkapcsolat volt majd összeköltöztünk albérletbe és együtt élünk már másfél éve.
Pasim napi 6 órában dolgozik otthon mellette egyetemen tanul és napi szinten segít nekem a háztartásban bevásárol, ebédet főz, elmosogat.
Közel két hónapig csak akkor találkoznánk mikor jön vizsgázni akkor együtt aludnánk majd másnap vizsga után menne ismét haza tanulni.
Két féléve van még vissza az egyetemből.
Biztos teher vagy neki a tanuláskor. Különben miért menne haza, hiszen ott meg a szülei teher.
Az a kisebb teher.
Én a helyedben elgondolkodnék ezen, hogy most mi van?
de miert teszi ezt? van ra valami elfogadhato indoka? otthon jobban tud koncentralni, tanulni vagy mi? max egy het meg beleferne talan, ha meg tudja logikusan indkolni, de 2 honap az baromi sok.
ez eleg gaz, hogy osszekoltoztetek, o meg hazamegy honapokra. vagy valami nem oke a kapcsolatotokkal es nem akar veled lenni vagy nagyon anyuci kicsi fia meg es keptelen leszakadni.
igy is, ugy is gaz.
Nem esne jól. Hosszú távú, elkötelezett párkapcsolatban nem hagyjuk ott a másikat, hacsak nincs rá nagyon nyomós indok. Hanem közös erővel próbálunk átlendülni a kihívásokon. Ilyen helyzetben támogatom, ahogy tudom, magamra vállalom a teljes házimunkát.
A párkapcsolat nem TV-készülék, hogy két hónapra kihúzod a falból. Később is lesznek nehéz helyzetek, mondjuk munka mellett elkezd tanulni, vagy rengeteg munka szakad a nyakába (akár otthoni munkavégzésben). Akkor is visszahúz majd a szülőkhöz? Te meg ott maradsz magadban, akár már gyerekekkel?
"napi szinten segít nekem a háztartásban bevásárol, ebédet főz, elmosogat".
Vizsgaidőszakban minden idő a tanulásra kell. Normális, hogy segít neked és így helyes. Viszont otthon a mama hotelban semmi dolga nincs a tanuláson kívül valószínűleg, mert a szülei mindent megcsinálnak helyette.
de aki ilyen eletkeptelen, hogy inkabb hazamenekul anyucihoz huszonevesen, hogy nyalja ki a segget, fozzon, mosson, talaritson ra, mert o annyira nagyon tanul, hogy napi 15 perc mosogatas nem fer bele neki, az egyalatalam minek nagyfiuskodik es koltozik ossze a nojevel?!
latom, itt kb mindenki le van szavazgatva, aki nem toleralna, ha a parja felnott, onallo emberkent 2 honapra visszasomfordalna az anyjahoz, mert ennyire lusta es eletkeptelen. gondolom a sok baromi okosnak csak a magolas korul forog az elete, de kesobb, teljes munkaidoben dolgozni es felelosseget valalni sokkal nehezebb lesz majd, mint egesz nap kiszolgaltatani magad es ‘tanulni’.
en is voltam egyetemista, en is tanultam, akkor meg voltam rola gyozodve, hogy mennyire nehez, de kesobb ennel sokkal tobb dolgod lesz az eletben.
arrol nem is beszelve, hogy pl. amig a csavo otthon van, addig ugyanugy fizet bele az elberletbe, rezsibe? csak mert ha mar osszekoltozol a csajoddal, illik nem otthagyni egyedul. az ilyen ertellen kisfiu, aki meg az anyja csocsen log, nem valo neki osszekoltozes a csajaval. hiaba mindenki nagyon megerto meg tolerans itt, ez egy normalis parkapcsolatba nem fer bele. aztan kesobb ha tuloraznia kell majd, akkor is hazaszalad anyucihoz, hogy mosson ra?:( jaj mindjart megsajnalom szegenyket
Szintén egyetemistaként végigcsináltam már pár vizsgaidőszakot és csak annyit tudok mondani, hogy ha ott nyugodtabbak a körülmények, nem kell takarítani, főzni ami azért összességeben elég sok időt elvesz akkor ezt a max masfél honapot ki lehet bírni.
Nem nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!