Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyiből lehet megélni Szegeden?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normen123 kérdése:

Mennyiből lehet megélni Szegeden?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk akik egyetemi tanulmányok miatt Szegedre költöznének.

Én, mint fiú már nem tanulok, hanem dolgoznék. A barátnőm a szegedi egyetemen tanulna, de mellette dolgozna (duális képzés).

Az egyik fő lényeg, hogy a szülők mindenben segítenek, anyagilag is ha úgy van. Jelen állás szerint az albérletet + rezsit felesben fizetném a párom szüleivel és minden másra : kajára, piára, ruhára, egyéb szórakozásra a barátnőmmel osztoznánk a költségeken. Illetve hétvégente tervezünk majd hazajárni, ami nem jelent minden hétvégét, de akkor a szülők küldenének a vasárnapi ebédből, ilyenek.

Olyan emberek válaszára lenne szükségem akik elsősorban Szegeden élnek, de más nagyvárosban élők tapasztalatait is elolvasom szívesen!

Nagy igények nincsenek a lakással kapcsolatban, de nyilván egy élhető, barátságos lakást szeretnénk.

Trollokat és vicceskedőket ezúttal nem szeretnék, segítő és korrekt válaszokat várok!

Köszönöm

2021. febr. 8. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
8-as! 10-es vagyok, mi a jelenlegi barátommal 60-60-at teszünk a közösbe, ami fedezi a rezsit és a háztartási kiadásokat. Neki van autója, én bérletezek, sajnos mindketten cigizünk, plusz kutyázunk, szóval fejenként költünk még, de igen, ki lehet jönni 150-ből.
2021. febr. 9. 00:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönünk minden választ :) nagyom sokat segít minden egyes hozzászólás
2021. febr. 11. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!