Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiből él meg egy fiatal pár?
Nem tudom, még sohasem volt annyim. :DDD
Viccen kívül:
Rezsivel együtt 70-80k?
Azon kívül még szükségeteket lesz kajára (40-50000 Ft), tisztítószerekre, és felléphetnek plusz kiadások is. (Pl. betegség- gyógyszer.) Ekkor pedig még csak megéltetek, tehát nem költöttetek szórakozásra pl.
Ezáltal egy 150-ből kijöttök, de úgy, hogy tényleg csak épp megéltek, és ennyi.
21/L
Egyéni igényektől is függ. Ház, lakás méretétől, hogy a pár mennyit és milyen gyakran költ szórakozásra, hobbira, ruhákra stb.
Mi 40nm-en lakunk (sajnos kicsi, de ez van, még jó pár évig).
Saját, tehát albérletet nem fizetünk.
-rezsi amiben benne van nekünk (víz, áram, gáz, net/tv, szemétszállítás, házadó stb stb) télen max 40 ezer, ősszel tavasszal 20-25 ezer között, nyáron 10-15 ezer között
-mobiltelefonszámláink 2 főre 4000
-bevásárlás mindennel együtt 45-50 ezer havonta
-férjem vonatra 6 ezret szokott költeni, plusz BP bérlet, de azt a munkáltatója állja, az én munkahelyem 5 percre van, gyalog járok
-neki vannak biztosításai, az 20 ezer havonta
150 ezerből bőven kijövünk havonta, még szórakozásra is jut, ha el akarunk menni valahová, vagy a férjem a hobbijára akar költeni, vagy ha én könyveket veszek, futja rá. Ruhát cipőt nem veszünk feleslegesen " csak úgy", csak ha valami elhasználódik. Az én fizetésemet eltesszük megtakarításnak, ez 130 ezer ft havonta.
Attól függ, hogy hol, milyen körülmények között. Mi Bp-en havi 500 körül költünk.
25L, 27F
Mi havi 50ezer körül vásárlunk be kb. (30 körül nagybevásárlás vegyiáruval, meg a mindennapi kiszaladunk a boltba), ezen felül mindketten szoktunk munkahelyen ebédelni, ezekkel együtt én olyan 80-90-et mondanék. Ha folyamatosan főztök elvitelre is, ill. szendvicset visztek otthonról, akkor ebből lehet még lefaragni persze.
Ehhez jön hozzá az albérlet, a rezsi, a bérlet/benzin közlekedéstől függően (nekünk nincs kocsink), meg minden egyéb kiadás, pl. szórakozás, költséges hobbik, fodrász-edzőterem-akármi.
Az atlagszamitas azert megteveszto, mert valamit tobb ideig eszel. Pl veszel 500 Ft-ert ketfele felvagottat, amit 4 napig (nalam ez akar 1 het is lehet) tudsz enni. Vagy ha fozol, az sokkal olcsobb,mintha valahol menut veszel. Pl 2000 Ft-bol 3 napi meleg kaja megvan, mig egy menu 1200-1300 Ft.
Havi 60e ft kajara ket emberre egyaltalan nem keves. Nekem egymagamra kb 20e Ft szokott lenni, es nem tagadok meg magamtol semmit, amit megkivanok. Viszont a menuzest minimalizalom, inkabb magam fozok.
#7-es,
500 Ft-ert veszel 4-7 napra elegendo felvagottat? Mi vagy te, kanari?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!