Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyiből él meg egy fiatal pár?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiből él meg egy fiatal pár?

Figyelt kérdés
Az albérlet 70-80 ezer körül lenne. A többi kiadás érdekelne.

2017. szept. 1. 21:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
Rezsi lakasfuggo de 30-50 minimum kell kaja se ártana 100 körül de akkor 1300 Ft körül esznek naponta az 1 szendvics ára és csapvizet isznak. Tehát olyan 220 plusz albérlet azaz 300 már elég lehet hogy ha nem is mennek sehova de elvegetaljanak.
2017. szept. 1. 22:00
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom, még sohasem volt annyim. :DDD

Viccen kívül:

Rezsivel együtt 70-80k?

Azon kívül még szükségeteket lesz kajára (40-50000 Ft), tisztítószerekre, és felléphetnek plusz kiadások is. (Pl. betegség- gyógyszer.) Ekkor pedig még csak megéltetek, tehát nem költöttetek szórakozásra pl.

Ezáltal egy 150-ből kijöttök, de úgy, hogy tényleg csak épp megéltek, és ennyi.

21/L

2017. szept. 1. 22:22
 3/17 anonim ***** válasza:
51%

Egyéni igényektől is függ. Ház, lakás méretétől, hogy a pár mennyit és milyen gyakran költ szórakozásra, hobbira, ruhákra stb.

Mi 40nm-en lakunk (sajnos kicsi, de ez van, még jó pár évig).

Saját, tehát albérletet nem fizetünk.

-rezsi amiben benne van nekünk (víz, áram, gáz, net/tv, szemétszállítás, házadó stb stb) télen max 40 ezer, ősszel tavasszal 20-25 ezer között, nyáron 10-15 ezer között

-mobiltelefonszámláink 2 főre 4000

-bevásárlás mindennel együtt 45-50 ezer havonta

-férjem vonatra 6 ezret szokott költeni, plusz BP bérlet, de azt a munkáltatója állja, az én munkahelyem 5 percre van, gyalog járok

-neki vannak biztosításai, az 20 ezer havonta

150 ezerből bőven kijövünk havonta, még szórakozásra is jut, ha el akarunk menni valahová, vagy a férjem a hobbijára akar költeni, vagy ha én könyveket veszek, futja rá. Ruhát cipőt nem veszünk feleslegesen " csak úgy", csak ha valami elhasználódik. Az én fizetésemet eltesszük megtakarításnak, ez 130 ezer ft havonta.

2017. szept. 1. 22:37
 4/17 anonim ***** válasza:
29%

Attól függ, hogy hol, milyen körülmények között. Mi Bp-en havi 500 körül költünk.

25L, 27F

2017. szept. 2. 00:04
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
Havi 60e ft bevasarlas ? Azt meg hogyan ? 1000 Ft alatt naponta az étel ? És akkor még tisztitoszert wc papírt nem is vettetek. Napi 3 étkezéssel 333 Ft mehet el egy etkezesre.az azért valljuk be eléggé karcsú
2017. szept. 2. 08:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi havi 50ezer körül vásárlunk be kb. (30 körül nagybevásárlás vegyiáruval, meg a mindennapi kiszaladunk a boltba), ezen felül mindketten szoktunk munkahelyen ebédelni, ezekkel együtt én olyan 80-90-et mondanék. Ha folyamatosan főztök elvitelre is, ill. szendvicset visztek otthonról, akkor ebből lehet még lefaragni persze.

Ehhez jön hozzá az albérlet, a rezsi, a bérlet/benzin közlekedéstől függően (nekünk nincs kocsink), meg minden egyéb kiadás, pl. szórakozás, költséges hobbik, fodrász-edzőterem-akármi.

2017. szept. 2. 09:42
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Az atlagszamitas azert megteveszto, mert valamit tobb ideig eszel. Pl veszel 500 Ft-ert ketfele felvagottat, amit 4 napig (nalam ez akar 1 het is lehet) tudsz enni. Vagy ha fozol, az sokkal olcsobb,mintha valahol menut veszel. Pl 2000 Ft-bol 3 napi meleg kaja megvan, mig egy menu 1200-1300 Ft.

Havi 60e ft kajara ket emberre egyaltalan nem keves. Nekem egymagamra kb 20e Ft szokott lenni, es nem tagadok meg magamtol semmit, amit megkivanok. Viszont a menuzest minimalizalom, inkabb magam fozok.

2017. szept. 2. 19:16
 8/17 A kérdező kommentje:
Rezsi nincs benne a 70-80 ezerbe.
2017. szept. 3. 12:18
 9/17 anonim ***** válasza:
93%

#7-es,

500 Ft-ert veszel 4-7 napra elegendo felvagottat? Mi vagy te, kanari?

2017. szept. 12. 20:49
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
De Jo hogy feljött a topic kipróbáltam a 350ft is kajalasokat. Reggel éhes voltam bementem a Spárba vettem 2 zsemlét kis párizsit. Kijöttem belőle de megszomjaztam. Az ásványvíz már kicsapta a biztositekot, de kakaótartalmú vagytam. Hát szépen tulleptem a keretet mondhatni perverzul dozsoltem. Ha ilyen durva módon luxus kaját eszem 37e Ft felett van egy hónap. Ezek után tényleg nem értem hogy sikerül valakinek havi 20e ftbol kajalni. Vajat nem vettem nehogy milliardosnak nézzenek. :))
2017. szept. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!