Olaszországi út mennyiből jönne ki?
A Nektek megfelelő kemping árakat meg tudod nézni a google-ban. Ha viszont vadkempingezésre gondoltál, akkor azt felejtsd el, tuti nem fog menni.
Lido di Jesolo már olyan szempontból sem túl jó választás, hogy piszok drága - bár csak 1 napot voltunk, de közértben sem nagyon találtunk olcsó, megfizethető dolgokat. Hazafelé megálltunk egy benzinkútnál - kb olcsóbb volt, mint Jesolóban a legolcsóbb közért.
Firenzét árakban nem tudom, de vadkempingezni ott sem fogtok tudni.
Ja, és mondjuk azt sem írtad, hogy mivel mennétek, autó, vonat, repülő, busz? Milyen igényeitek vannak, mit szeretnétek csinálni? Ennivalót hogy akarjátok megoldani, stb
Szóval így nem is lehet normálisan válaszolni...
Most voltam Firenzében, nem éppen az olcsóságáról híres, viszont kihagyhatatlan!
fagyi: 3-4 Euro/gombóc
kávé: 1-4 Euro
szendvics: 3-6 Euro
turista menü: 10-20 Euro
Viszont keressetek nagy szupermarketet ott biztosan találtok sok olcsó kaját.
"Viszont keressetek nagy szupermarketet ott biztosan találtok sok olcsó kaját."
Hát, nem tudom... Mi kerestünk Lido di Jesoloban nagy supermarketet, találtunk is, csak épp olcsó kaja nem volt...
És igen, alá tudom támasztani: kávé 1,50 - 2 euro, egy üveg ásványvíz, másfél literes 50 cent (150 ft) egy kb 20 dkg-os sajt 5 euro, szalámi, kb. 20 dkg szintén, ételek étteremben 7 euro környékén, pl. bolognai spagetti 5-7 euro, stb.
Akkor elöljáróban itt nézelődjetek:
Eurospin nevű üzletek olcsónak számítanak olasz viszonylatban. Sokkal több van belőlük mint lild-ből.
Autópályák helyett SS jelzésű utakon mennék. Goriziától(SLO-IT) kb. 30, Tarvisiotól(A-IT)kb.40 euro lenne az útdíj Firenzéig. Oda-vissza az már közel két tanknyi benzin ára.
A sebességhatárokat ajánlatos betartani. 5 km/h a tűrés. Kipostázzák Magyarországra a bírságokat.
Utolsó osztrák vagy szlovén kúton érdemes teletankolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!