Kezdőoldal » Utazás » Európa » Olaszországi út mennyiből...

Olaszországi út mennyiből jönne ki?

Figyelt kérdés
15-19 évesek vagyunk. 3-4-en mennénk, kempingeznénk. Lido di Jesolo vagy Firenze lenne az úticél.

2016. szept. 12. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%

Áruljátok már el, hogy miért lett lehúzva a 6-os, 7-es válasz? Talán olcsónak találjátok a 20 dkg-os sajtot 1.500 ft-ért vagy egy tányér ételt 7 euróért?

Vagy az miért baj, hogy az autópályadíj is meg lett említve - talán NINCS? mit kellett ezen lehúzni?

Igaz, hogy van Jesoloban Lidl, de gyalog messze, ill, nehezen megközelíthető helyen, Eurospin pedig egyáltalán nincs.

A végén még kiderül, hogy Lido di Jesolo olcsó... :D Lehet, hogy van, akinek nem drága, mert jól keres és ezért lehúzza a másikat, de itt a KÉRDEZŐ szemszögéből kell nézni, akik autóval mennek és kempingbe - ergo nagy valószínűséggel nem havi 500 ezer- 1 millió ft a fizetésük.

2016. szept. 13. 08:18
 12/14 anonim ***** válasza:
11# ha egy olyan helyen lévő szuper marketeket nézel, ahol szinte csak turisták vannak, vagy azok, akik belőlük élnek, akkor jó hogy minden drága. Egy nagyobb városban, aminek nem az a lényege, hogy nyárra nagyipari nyaraltatóvá változik, fullon turistákkal azért másként alakulnak a boltokban az árak.
2016. szept. 21. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy megindokoltad. Ezt én is tudom, de a kérdező Lido di Jesolo-t és Firenzét kérdezte. Azt is külön kiemeltem, hogy csak Lido di Jesolo-t tudom, mert ott voltunk, gyalog, a part mentén.

Nos, igen van Lidl, stb, de nem partközelben (jó, ha kocsival mennek, akkor el tudnak menni, de kerülő)

Nyilván Firenzében könnyebb "olcsóbb" supermarketet találni.

Na mindegy, nem érdekel, mert itt úgyis csak az állandó vitatkozás megy...

Egy csomó ember erre jár, segíteni nem próbál, csak lehúzza a másikat :-(

Már sokszor bánom, hogy egyáltalán megpróbálok segíteni. Nem hálát várok, de hogy mindig mindenbe belekötnek, lehurrognak...szomorú...

2016. szept. 21. 19:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Autóval nem zavarja az embert, hogy a "lidl messze van"
2016. szept. 22. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!