Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a celja az 40-50 eves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a celja az 40-50 eves ferfinak?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van családja felesége anyagilag elérte amit akart.

Milyen elethelyzetben van?

Mikkel szembesül?

Gondolok itt sajat ereje csokkenesevel,ferfiassag csokkenesevel,nem mindenkibel mert van akinel jók a hormonok.

Az évek óta tartó kapcsolata elszurkul? Felesege oregszik már nem olyan vonzó. Belsoleg kiismerte nem nagyon tud új dolgot adni neki.

Gyerekei vagy kovetik az ő vonalat ha mondjuk vallalkozo es terelgethezi a jovojuket ellathatja őket tanaccsal segitseggel tapasztalattal.

Ha vallalkozo akkor már rutinosan irányítja a céget,ismeri a döntést es epitett ki kapcsolatokat.

Ha nem vallalkozo akkor kizsakmanyolas megy a munkaheLyen.Alig varja h hazaerjen lazitgasson,sör tv Net.

Ha teremtő tipus akkor mivel már megvannak az anyagi javak ezért jobban rafokuszalhat a jobbijara kerteszet,allatok horgaszas autók..

Nagyobb tere marad a barati kapcsolatainak ami nagy örömet adhat2neki,es sokkal oszintebb szeretetteljesebb viccesebb cinkostarsi kapcsolat alakulhat ki velük.

Osdzejarasok kozos programok.

HA nem igy alakul akkor sok negativ tapasztaatot begyujt ennyi2eves korara2 megygyozodik h senkiben nem lehet megbízni es inkabb távolságot tart. Ugy erzi magara marad.

Ott van még a fiatalabb ferfiakkal valo versenyzes konditeremben teljesitmenyben okossagban anyagi javak osszeharacsolasabsn4. Irigység h nekik milyen jó,vagy elmekezet h ő is egykor milyen fess ferfi volt.

Van aki lazad a kor ellen új nokkel visz izgalmakat pezsgest az eletebe.

Masok meg benne vannak az otthonulos kenyelemben.

Ebben a korban mi a feladata a ferfinek? Atadni a tudasat tapasztalatat a ko4nyezeteben eloknek? Nem elavult az a tudas a mai felgyorsult vilagban?

Aztan az ő vallat nyomja idosebb szuleinek valo segites vagy ez marad a női testvereinek?

2020. dec. 28. 21:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Én 50 éves vagyok, de nem igazán értem miért kell az 50 évet valamiféle kapuzárásnak tekinteni. 50 évesen teljesebb életem van, mint a 20-as éveimben volt. Egészségem rendben, nem iszom, nem cigizem, viszont nagyon rendszeresen sportolok. ok, van egy-két dolog, ami már az öregedésre utal, de ez bőven nem zavaró. Munkában, magánéletben minden rendben. Pénz, kocsi, nyaraló, feleség, gyerekek. Az hogy a feleséged öregszik teljesen természetes, egy 20 éves csaj is pont igy öregszik. A test nem minden, tulajdonképpen ez egy nagy tanulság a kor előrehaladtával. Igazából nem vágyom 20-30 éves nőkre. Vannak terveim, legalább 15 évre lehet még tervezni. A szervezési, szakmai dolgokban simán felveszem bárkivel a versenyt. Hatékonyságban pedig egyre jobb vagyok. Az 50-es korosztályt nem kell temetni, szerintem amiről itt irtok az inkább 60 felett jelentkezhet. A világ a mi életünkben nagyot fordult, amikor én voltam tizenéves, akkor az 50esek már nagyon el voltak használódva, ők is másképp éltek mikor fiatalok voltak.
2020. dec. 29. 03:14
 22/37 anonim ***** válasza:
21. Nem a szakmai dolgokra van kihegyezve a kérdés, hanem a magánéleti, szerelmi és a szexuális dolgokra. Ja, meg hogy pszichésen hogyan éli meg az ember. Érdekes, mert én is közel vagyok az 50-hez, de belül 20-nak érzem magam. Persze csak belül, és már sok mindent nem tehetek meg, vagy nem áll már jól. Na ez a rész a bibi. Főleg hogy nem vagyok egy lepukkant csöves külsejú ember. Nincs hasam, nem kopeszodom, nincs felesleg rajtam. 35-nek néznek mindenhol, de ez csak átok. A korosztályom, mindig került, a fiatalabbaknak idős voltam, aki meg jó lett volna, az meg túl fiatalnak nézett. Szóval hiába vagyok 48, semmit sem éltem ki az életemben, és ez az érzés egyre erősebben nyomja a vállam! Hiába vagyok vezető beosztásban, hiába van meg mindenem, egyre nagyobb űr tátong bennem. Sosem volt részem igazi szerelemben, se jó szexben, se igazi csajozásokban, igazából véve semmiben. 50 felé ez meg fokozottabban jelentkezik, de már ilyenkor totálisan vége van ennek, de még a lehetőségének is. Főleg, hogy a helyzetem semmit sem változott 30 éve.
2020. dec. 29. 08:46
 23/37 anonim ***** válasza:
Szexuális téren úgy tudnám érzékeltetni a dolgot, hogy többen akarnak velem lenni mint amennyivel én szeretnék lenni. Nem a libidó miatt hanem az idő miatt.
2020. dec. 29. 10:05
 24/37 anonim ***** válasza:

se jó szexben,

ha sok pénzed van, minden nap mehetnél prostizni.

2020. dec. 29. 10:32
 25/37 anonim ***** válasza:

Van az a szint, ahol az elegendő szex a prostizást jelenti, de elég sokan vannak, akik nem fizetnek szexért. Az elegendő szexért sem. Pont a prostizós részleg teszi lehetővé, hogy egy csomó embernek ne kelljen prostiznia.

Jócskán hallani azt, hogy otthon tudja a nő, hogy a férje prostizik és ezért vagy másért ő is szivesen szexel másokkal.

2020. dec. 29. 11:38
 26/37 anonim ***** válasza:
A prostizás egyfajta igénytelenség. A nyilvános WC kagylóját sem nyalogatja az ember, egy prosti se sokkal különb ennél. 5 perce még másnak a farka volt a szájába, vagy kb. mindenhol.
2020. dec. 29. 11:40
 27/37 A kérdező kommentje:

Na, de mi van az asszonnyal,vele már nem lehet felpezsditeni a kapcsolatot?

Vagy az is más ferfiakkal pezsditi fel magat?

Akkor ez torvenyszeru h mindenki megy a maga boldogsaga utan mert keves az idő,vagy megszokas unalom a kapcsolataban?

2020. dec. 29. 13:00
 28/37 A kérdező kommentje:

Akkor elmondhatjuk h a hazassag vagy több evig tarto kapcsolat nem mukodokepes mert ugyis unalom lesz a vége?

Max ugy lehet fenttartani az asszonnyal a baratsagot jó viszonyt ha mindket fél mashol megtalalja a maga örömet izgalmat?

Akkor a hazadsag egy kepmutato rendszer ami nem a szerelemrol elmenyekrol szol hanem a kozos vagyon osszeharacsolasarol meg a gyerekek felneveleserol?

Torvenyszeru a szerető h valaki ugy erezze él?

2020. dec. 29. 13:03
 29/37 anonim ***** válasza:
Az én élettársam 48 éves és jobban szeret, mint valaha. Tehát nem minden esetben vadászik új húsra az idősödő férfi.
2020. dec. 29. 13:36
 30/37 anonim ***** válasza:
27. Hogy pezsdíted fel a szexuális életet az asszonnyal, amikor ő maga utasítja el? Amikor már térden állva könyörögsz neki, hogy mondja már meg mit szeretne, mit csináljak neki, ő erre azt mondja semmit! Majd amikor megkérdezem tőle, hogy mit változtassak az életmene, életünkön? Semmit! Ilyenkor mit lehet tenni szerinted? Annyit mond, hogy neki a szex elég havonta 2X, persze akkor is csak kényszerből. Kizárja az orális szexet, pro és kontra. Kizárja az előjátékot. Kb. mindent kizár, csak essünk túl rajta! Akkor? Szerinted ki a hunyó? Könnyű odavágni hogy a férfi az ügyetlen! Én meg bármit, azaz bármit megtennék neki az ágyban, ő meg elutasít. Én azt hiszem, többet nem tudok tenni az ügy érdekében. Persze ha félrelépnék, én lennék az utolsó szemétláda. Félre nem tudok lépni, mert nincs kivel, számomra a szeretőzés, szerető találása megugorhatatlan kategória.
2020. dec. 29. 17:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!