Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a celja az 40-50 eves ferfinak?
Tegyük fel van családja felesége anyagilag elérte amit akart.
Milyen elethelyzetben van?
Mikkel szembesül?
Gondolok itt sajat ereje csokkenesevel,ferfiassag csokkenesevel,nem mindenkibel mert van akinel jók a hormonok.
Az évek óta tartó kapcsolata elszurkul? Felesege oregszik már nem olyan vonzó. Belsoleg kiismerte nem nagyon tud új dolgot adni neki.
Gyerekei vagy kovetik az ő vonalat ha mondjuk vallalkozo es terelgethezi a jovojuket ellathatja őket tanaccsal segitseggel tapasztalattal.
Ha vallalkozo akkor már rutinosan irányítja a céget,ismeri a döntést es epitett ki kapcsolatokat.
Ha nem vallalkozo akkor kizsakmanyolas megy a munkaheLyen.Alig varja h hazaerjen lazitgasson,sör tv Net.
Ha teremtő tipus akkor mivel már megvannak az anyagi javak ezért jobban rafokuszalhat a jobbijara kerteszet,allatok horgaszas autók..
Nagyobb tere marad a barati kapcsolatainak ami nagy örömet adhat2neki,es sokkal oszintebb szeretetteljesebb viccesebb cinkostarsi kapcsolat alakulhat ki velük.
Osdzejarasok kozos programok.
HA nem igy alakul akkor sok negativ tapasztaatot begyujt ennyi2eves korara2 megygyozodik h senkiben nem lehet megbízni es inkabb távolságot tart. Ugy erzi magara marad.
Ott van még a fiatalabb ferfiakkal valo versenyzes konditeremben teljesitmenyben okossagban anyagi javak osszeharacsolasabsn4. Irigység h nekik milyen jó,vagy elmekezet h ő is egykor milyen fess ferfi volt.
Van aki lazad a kor ellen új nokkel visz izgalmakat pezsgest az eletebe.
Masok meg benne vannak az otthonulos kenyelemben.
Ebben a korban mi a feladata a ferfinek? Atadni a tudasat tapasztalatat a ko4nyezeteben eloknek? Nem elavult az a tudas a mai felgyorsult vilagban?
Aztan az ő vallat nyomja idosebb szuleinek valo segites vagy ez marad a női testvereinek?
Nálam ez úgy van, hogy beismertemmagamnak hogy végem mint férfinak. Otthon nincs szex, a piacon már eladhatatlan vagyok, valami jött-ment nővel meg eleve nem állok le. A karrierem csúcsán állok, van pénzem, kiváló az egzisztenciám. Megadom a családomnak amit csak tudok, viszont most már az "ÉN" időre fókuszálok. Ami kimaradt az életemből az elmúlt 30 évben, azt pótolom be. Több millió Ft-ot költöttem már eddig is szerszámokra, gépekre. Ha van szabadidőm alkotok, tanulok, a hobbijaimnak élek. Pár évvel ezelőtt még próbálkoztam a nőzéssel, de nekem a prostik eleve ki voltak csukva, a szeretőzés meg nem jött össze, valószínűleg alkalmatlan voltam rá. Nm vagyok bájgúnár, én barátkozó típus vagyok, nem pedig az ígérgető, a nőket a bugyijából kimosolygó, behízelgő alkat. Itt a gyk-n is próbálkoztam, de mindeg a barátság felé kanyarodtak a dolgok, mintsem a vad szexuálitásá. Egyszerűen nincs bennem meg az a vonzerő, stílus, amire nedvesedtek a bugyik. Be kell ismerni, el kell fogadni. Sőt, valószínűleg a feleségemből sem tudtam kiváltani semmiféle szexuális érdeklődést, mondjuk nehéz dolgom is volt, mivel asszexuális.
A szexet leszámítva boldog vagyok, bármilyen fura is. Ismerem magam, a kondis divat majomkodás a nők kegyeiért sosem volt pálya nálam. Azzal is tisztába vagyok, hogy a külső dominál, ezt ugyan sok nő tagadja, de egy vonzó külső nélkül amolyan "jól el lehet vele beszélgetni" típus marad a legjobb esetben is egy férfi. Persze bizonyára összejöhetett volna nekem is pár kaland, de nálam a mai szemmel mérve is magasan van a léc minden szempontból. Ott meg esélyem sincs labdába rúgni, de képtelen vagyok és voltam megalkudni.
"Nem elavult az a tudas a mai felgyorsult vilagban?"
Nem tudom, te hol élsz, de aki dolgozik, annak muszáj tanulnia normálisabb szakmában.
Vagy a jogász a évvel ezelőtti törvényt követi? A programozó évvel ezelőtti módszerek szerint programozik?
Hogy hogy mi a feladat? Dolgozik, fejlődik, éli az életét, forglalkozik a hobbijaivaal... AZ embernek jó esetben egész életében vannak céljai.
"Felesege oregszik már nem olyan vonzó. Belsoleg kiismerte nem nagyon tud új dolgot adni neki."
Igen, ő viszont biztos fiatalodott és vonzóbbá vált. Ja, nem.
A mai magyar viulágban az átlag bőven nem érte el az anyagi céljait, hanem fizet valami lakáshitelt, és sokaknak csak álom marad, hogy a panelből kertesbe költözzenek és valami egzotikus útra utazzanak.
SOkan 25-30 éves korukig tanulnak, és 40 évesen szerinted az átlag magyar hogy van eleresztve anaygilag?
Mert az a követelmény a mai világban, hogy még 70 évesen is legyél fullos külsejú, és legyen nap két szex minimum. Egy kapcsolat addig ér valamit, amíg van szex. Az érték az, ha jól szopsz, nyalsz, bevállalsz bármit. Az érték kizárólag amennyiségi és minőségi szex. Erre épül a mai világ, ezért kondizik boldog-boldogtalan, hogy szexuálisan vonzó legyen a másik nemnél. Ha nem jó a szex, válás. Ha kevés a szex, válás. Majd az ismerkedés első pár alkalmával már szex, majd szex. Ez mozgatja a kor emberét, természetesen csak önmagára gondolva. A szex már annyira fel van fújva minden fronton, hogy az emberek már ebbe betegednk bele pszichésen. Mert ugye a másik ember hetente 25X szexszel, én meg havonta 3X... ajaj, baj van, el kell válnom! Majd aki 3X szexszel, azt kamuzza be mindenhol, hogy ő bizony hetente 15X szexszel. Ez hallva/olvasva, a többi ember is befordul, hogy ők bizony havonta 3X szexszelnek. Majd ők is könnyítve a lelkükön, telekamuzzák a fél világot, hogy bizony ők is havi 25X szexelnek. Aztán a végén a saját farkába harap a kígyó! Érdekes, én meg akikkel beszélgetek, vagy egyáltalán nincs szex, vagy csak havonta két havonta. 20-30-40-50mévesek, egyedülállók, házasok, párkapcsoltban élők. Az összesnek az a baj, hogy sem mennyiségileg, sem minőségileg nem kielégítő a szexuális életük. Aztán itt van a gyk, a fő kamu kéró hely, ahol mindenki kő gazdag, mindenkinek ultra fullos a párja, esténként 5 órás sorozatorgazmus és orgia party várja, persze a hét minden napján.
blablabla...
Nem tudom sok valakinek miert van negativ hozzaallasa a fitneszhez vagy sporthoz,nem tudom miert ez a mumus. Barmilyen kg es koru ember megfordul ott.
Csajozashoz bizony kell a jo duma meg a csillagas a szemekben :)
De ott a masik kerdes amire még nem jött valasz h kell egy ilyen 40-50 es ferfinak erteket kozvetiteni a tarsadalomnak? Tanacsokat segitseget iranymutatast a kornyezetenek? Vagy a huszon harminceves korosztály majd kiolvassa a netrol...?
Kell peldakepkent szolgani mint megfelelo mentalitasu érett ferfi? Ez a korosztaly erezmagaban ilyent?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!