Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a celja az 40-50 eves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a celja az 40-50 eves ferfinak?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van családja felesége anyagilag elérte amit akart.

Milyen elethelyzetben van?

Mikkel szembesül?

Gondolok itt sajat ereje csokkenesevel,ferfiassag csokkenesevel,nem mindenkibel mert van akinel jók a hormonok.

Az évek óta tartó kapcsolata elszurkul? Felesege oregszik már nem olyan vonzó. Belsoleg kiismerte nem nagyon tud új dolgot adni neki.

Gyerekei vagy kovetik az ő vonalat ha mondjuk vallalkozo es terelgethezi a jovojuket ellathatja őket tanaccsal segitseggel tapasztalattal.

Ha vallalkozo akkor már rutinosan irányítja a céget,ismeri a döntést es epitett ki kapcsolatokat.

Ha nem vallalkozo akkor kizsakmanyolas megy a munkaheLyen.Alig varja h hazaerjen lazitgasson,sör tv Net.

Ha teremtő tipus akkor mivel már megvannak az anyagi javak ezért jobban rafokuszalhat a jobbijara kerteszet,allatok horgaszas autók..

Nagyobb tere marad a barati kapcsolatainak ami nagy örömet adhat2neki,es sokkal oszintebb szeretetteljesebb viccesebb cinkostarsi kapcsolat alakulhat ki velük.

Osdzejarasok kozos programok.

HA nem igy alakul akkor sok negativ tapasztaatot begyujt ennyi2eves korara2 megygyozodik h senkiben nem lehet megbízni es inkabb távolságot tart. Ugy erzi magara marad.

Ott van még a fiatalabb ferfiakkal valo versenyzes konditeremben teljesitmenyben okossagban anyagi javak osszeharacsolasabsn4. Irigység h nekik milyen jó,vagy elmekezet h ő is egykor milyen fess ferfi volt.

Van aki lazad a kor ellen új nokkel visz izgalmakat pezsgest az eletebe.

Masok meg benne vannak az otthonulos kenyelemben.

Ebben a korban mi a feladata a ferfinek? Atadni a tudasat tapasztalatat a ko4nyezeteben eloknek? Nem elavult az a tudas a mai felgyorsult vilagban?

Aztan az ő vallat nyomja idosebb szuleinek valo segites vagy ez marad a női testvereinek?

2020. dec. 28. 21:40
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

30-as, én nő létemre nem értem miért nem szereti sok nő a az szexet. El se tudom képzelni, hogy csak kényszerből szeretkezzek a kedvesemmel. Meg orális szex nélkül se tudom elképzelni az együttlétet.

Ilyen frigid nők mellett nem csoda, ha lelép, vagy eljárogat a férfi máshová.

2020. dec. 29. 18:36
 32/37 A kérdező kommentje:

Ha nem akarja a nő 2 oka lehet. Vagy a hormonok alacsonyak,vagy lelki oka van,serelmek vagy a pasija vagy a sajat maga testkepevel nincs kibekulve.

Ha nem akar komunikalni lehet már nem is szereti a férfit.

2020. dec. 29. 18:49
 33/37 anonim ***** válasza:

Oké, csak ez jóval általánosabb felállás, mint ahogyan azt sokan gondolják. Nem 20 éves lányokról beszélünk, hanem 40+-os nőkről. Én innen a gyk-ról is már legalább 20 nővel beszéltem, akik házasok és rossz a szex otthon nekik. Viszont változtatni nem akarnak, csak merengenek. A felének nem kell a szex, a másik felének kellene, de ők nem kellenek a férjüknek. Válni nem akarnak mert nincs akkora haszna egy válásnak, mert akkor a létbizonytalanság frusztrálná őket. Szerető szexkapcsolat is ki van zárva náluk. Aztán csak főnek a saját levükbe, de ezzel párhuzamosan a férjük is. Mennyi ilyen kapcsolatról tudok a környezetemben is. Mint mondtam 40 feletti házastársakról beszélünk, nem pedig két huszonévesről, akik éppen most költöztek össze. Én is itt vagyok már négy éve a gyk-n, egy kalap sz*r szexuális élettel, én sem fogok elválni. Mivel már nem vagyok eladható kategória, egy válással csak bukhatok, nem is keveset. Nem hiszem hogy egy közel 50-es férfi annyira vonzó szexuálisan. Ez már régen nem az a korszak. A baj az, hogy belül nem igazán öregszik az ember, és ezt a dolgot össze egyeztetni talán a legnagyobb probléma, de inkább csapás.

Még szeretnéd, vágysz a testiségre, de otthon nem kapod meg, és már külső forrás által sincs rá esélyed. Marad a beletörődés, vannak jobb időszakok, vannak rosszabbak.

Mint mondtam, a legnagyobb Istencsapás egy férfinak a szexualitás. Ugyanis olyan nőt találni akinek van is libidója, plusszban még tetszik is, marhára nehéz. Ráadásul egy hosszú házasságban megőrizni a libidót már felér minimum egy lottó négyessel. Mármint az esélyeket nézve.

Mit akar egy 40-50 éves átlagos férfi? Szerintem mennyiségi és minőségi szexet. Mi mást? Ennyi idős korára már mindene megvan, akinek nincs, annak már nem is lesz semmilye. Mi marad el, mi tűnik el az életéből? Pontosan! a szex...

2020. dec. 29. 21:58
 34/37 A kérdező kommentje:

Nem értek ezzel egyet! Ha sportolna divatosan oltozkodne akkor ha nem is a huszoneves korosztalynak de azon felül kellene nőknek.

Kérdés h miert nem teszi?

2020. dec. 29. 22:36
 35/37 anonim ***** válasza:
Figyelj! 50-es férfi nem egy hollywoodi színész! Ez a sport már tül van misztifikálva. Én vagy utazom, vagy dolgozom. Azért utazom, hogy elérjek a munkahelyemre. Több száz km. Szerinted mikor menjek sportolni? Lenne még kedvem hozzá? A sport sem az egészségről szól, hanem a szexi izomzatról. Magamutogatás. Aztán öltözzek a Van Graaf-ból, vegyek inget 70 ezerért, 80 ezerért nadrágot, hozzá 90 ezerért cipőt, majd 170 ezerért egy zakót... és ez csak egy szett. Szóval erről a magamutogatásról szólna az, hogy kellek-e még vagy sem? Akkor inkább hagyjuk, erre a pasira csak számításból buknának a nők. Sőt, nem a is a férfit látnának, hanem a lehetőséget egy jó életre. Értem én hogy velejéig hazug és kamu műanyag világban élünk, ahol erény az álhumanizmus, az ál optimizmus, de én maradok kívülálló.
2020. dec. 29. 23:13
 36/37 A kérdező kommentje:

Ez a te döntésed! Sportolni lehet hetvegen is vagy otthon ha mondjuk veszel sulyzot vagy kondigepet. Vagy elviszed a kutyát setalni...

Sok a kifogas...kozben meg azzal takarozol h a nők csak a felszinre mennek.

Neked milyen nő kéne? Csinos vagy uniszex?

2020. dec. 30. 00:18
 37/37 anonim ***** válasza:

Most ne gyere nekem szabó péter féle 5Ft-os lőzungokkal! Van mivel foglalkoznom abban a kevés szabad időmben is, ami feldob. Egyébként hétvégén is dolgozom, már ha úgy jön ki a lépés, egy hónapban egy szombatom vagy vasárnapom van. Én azt érzem rajtad hogy a fiatal generációt képviseled, ezért erőleteted ezt a sport meg a külső vonalat. Mint mondtam, alapvetően nincs baj a testemmel, nem vagyok elhízva, felesleg sincs rajtam. Tudatosan éltem világ életemben, nem volt rám hatással ez a mai mű világ sosem. Azt is írtam, hogy a "sport" nem az egészségről szól, hanem a magamutogatásról. Mivel ez teljesen ellentétes a személyemmel, ezért nem fogok csak azért kondizni, hogy "nézzétek, milyen feszes izomzatom van". Ez nem én vagyok, ez a mentalitás taszít. A csinos nő a playmate kategória, aki 4-5 órán keresztül a konditerembe költözik személyi edzővel? Egyébként meg ha szétnézel a 40-es női kategóriában, nem sok vékony, sportos éa csinos nőt találsz. Ha a te szemüvegeden keresztül nézem a világot, egy átlagod 165/65kg-os nő az se nem sportos, se nem csinos. Az egy dolog hogy ő annak tartja magát, de egy fittness model 170/50kg-jához képes igen csak elhanyagolt. A fittness modell a felszínre utazik, a 165/65 meg nem valószínű.

Gondolom az egzisztenciális biztonság, a tapasztalat, az intelligencia nem vonzó tulajdonság a nők többségének szemében. Mondjuk ez már inkább tapasztalat, ebben igazat kell hogy adjak.

2020. dec. 30. 00:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!