Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha olyanok mondanák akik jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyanok mondanák akik jól ismernek titeket, hogy ellustult, elkényelmesedett a barátnőd figyelembe vennéd a véleményüket?

Figyelt kérdés
ma 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Nem.

Ha igaz, akkor semmi újat nem mondott. Ha nem igaz, akkor még csak éket akar verni közénk.

Viszont mindkét esetben megvédem a párom, és leállítom az illetőt. Meg kell húzni a határokat!

ma 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Milyen szempontból figyelembe venni? Hogy én is látom-e? Akit minden nap látsz, azon a kívülállók jobban észrevsznek változásokat. Tehát elhinném, hogy mondjuk látni, hogy meghízott. De más szempontból nem befolyásol. Nem hagyom el, nem keresek mást.
ma 09:34
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Természetesen.

De a stílus magában hordozza a lustaság jegyeit, így ilyen barátnőm biztos nem lenne.

ma 09:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Mit értesz az alatt, hogy figyelembe venni?

Mit ért az alatt, hogy elkényelmesedett, ellustult?

Külsőre?

Vagy átjöttek vendégségbe és koszos a ház?

Téged ez zavar?

Igazuk van?

Ami még egyáltalán nem mindegy: ők kedvelik a barátnőm? Milyen szándékkal mondják ezt? Segíteni akarnak nekünk, vagy ártani?

ma 09:44
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Lehet eleve te hordod le a baráti körödben ezerr ugyanazt kántálják neked vissza.
ma 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Az ilyen susmogásokat annyira rühellem, hogy elmondani nem tudom.

Max abból a szempontból venném figyelembe, hogy az illetőből valamennyire kiábrándulnék emberileg.

Amíg meg nem vagyok retard, ha a párommal van valami, azt úgyis észre veszem.

ma 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Az már régen rossz ha mások szólna hogy valami nincs rendben a párkapcsolatoddal.

Egyrészt azért rossz mert elég gáz ha te magad nem vetted észre, te nem teszel valamit hogy jobb legyen, vagy esetleg a legvégső esetben szakítani kellene.

Másrészt azért is rossz mert másoknak nincs köze a párkapcsolatodhoz, mert elvileg felnőtt ember vagy, neked kell "intézkedni", nem nekik.

Harmadrészt meg téged is minősít hogy ki mellett élsz. Rólad is kiállít egy negatív képet hogy milyen ember a párod. Az már régen rossz ha mások szólnak hogy milyen szintre jutottatok.

ma 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a baj , hogy én 100%ban lusta vagyok f
ma 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!