Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha a pasim dzrván elkényelmesedett és elhagyta magát?
2 éve vagyunk együtt, fél éve együtt is élünk. Nagyon romantikusan indult a kapcsolat majd miután összeköltöztünk gyorsan elhagyta magát, napi 6 órát is videojátékozik néha, aputestet növesztett és úgy viselkedik mint egy gyerek akinek pótmama kell. Összebújás helyett is megy a videojáték.
Hogyan tudom rávenni finoman hogy változtasson? Célozgatni próbáltam de nem jártam sikerrel.
Pls help
Vagy csak nem ismerted meg eléggé, ilyen volt alapból
szerintem xd
Hát ha ő nem akar magán változtatni, akkor te nem fogod tudni megváltoztatni. Itt neked kell eldöntened, hogy meddig vagy hajlandó egy lusta döggel együtt lakni. Amíg megy a randikorszak, addig nyilván könyű a jó oldalát adnia, most, hogy "megkapott", meg ott vagy, minek töre magát? Kijött az igazi énje, ennyi.
Én szakítanék. Ez csak rosszabb lesz, csak lustább lesz. Ilyen palival te tudnál gyereket vállalni? Szerinted az ilyen fog normálisan valaha is dolgozni? Segíteni a háztartásban? Felelősséget vállalni? Ugyanmár. Csak nyomkodja a sz.aros játékot.
Volt ilyen exem, a mai napig 35 éves létére heti 100+ órát ül a gép előtt és játszik. a 168 órából 100+...
31n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!